Μαρία Καρλάκη: «Υπήρξε φλερτ με τον Σάκη αλλά το σταμάτησα εγώ»!

Η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη με τον παίκτη του «Survivor»

Must Read

Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν παίκτρια του φετινού «Survivor». Oμως, οι κουβέντες που έκανε με την παραγωγή του reality στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς δεν κατέληξαν σε συμφωνία. «Καλύτερα» λέει σήμερα στην «Espresso» η Μαρία Καρλάκη.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

«Το τελευταίο διάστημα με έχει κουράσει το τόσο πολύ reality που περιέχει αυτό το -κατά τ’ άλλα αγωνιστικό- πρόγραμμα. Οταν το παρακολουθώ, λέω ευτυχώς που δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και δεν πήγα» εξηγεί. Σε ερώτησή μας σε ποια ομάδα θα της άρεσε να διαγωνιζόταν σε περίπτωση που είχε ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο, απαντά αφοπλιστικά:

«Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε στους Μπλε ούτε στους Κόκκινους. Καλύτερα να ήμουν σε μια τρίτη ομάδα, με άλλους παίκτες. (γέλια) Αν έπρεπε να επιλέξω, παρ’ όλα αυτά, θα επέλεγα να είμαι σε μια ομάδα με παίκτες που να ξέρουν να κερδίζουν για να μπορώ να τρώω» σημειώνει.

Ηταν πριν από λίγες εβδομάδες όταν η Μαρία Καρλάκη δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως είχε παλιότερα ένα αθώο φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη, τον παίκτη που μπήκε στο φετινό «Survivor» μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία είχε μια σύντομη σχέση στο παρελθόν, και βρήκε εκεί την πρώην σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η δήλωσή της ανακυκλώθηκε από άλλες εκπομπές και διάφορες ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να διογκωθεί και το όλο πράγμα κάπως μπλέχτηκε, προκαλώντας τη δυσφορία της.

Γλυκιά γνωριμία

«Να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Απλώς ήμασταν στην αρχή μιας γλυκιάς γνωριμίας. Είχε έρθει στην παρουσίαση του τραγουδιού μου, του “Γιαρέμ”, υπήρξε ένα φλερτ, αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου» δηλώνει στην «Espresso».

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τα… ντουέτα του φετινού «Survivor» Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, η Μαρία Καρλάκη δεν χαρίζει κάστανα! «Θεωρώ πως ο Αλέξης Παππάς είναι δαιμόνια πανούργος. Δεν τον γνώριζα ως ηθοποιό, αλλά στο “Survivor” απέδειξε πως διαθέτει υποκριτικό ταλέντο! Ο Τζέιμς Καφετζής, από την άλλη, είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να λειτουργεί στρατηγικά, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακός όσο ο Αλέξης. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι κολλητός του Τζέιμς, θεωρώ πως όντως είναι φίλοι και θα συνεχίσουν και μετά το παιχνίδι. Νομίζω, όμως, πως τον χειρίζεται ο Τζέιμς, αλλά μπορεί και ο Νίκος να του το επιτρέπει» λέει.

Οσο για τον Τριαντάφυλλο; «Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν είναι κακός, απλά πρέπει να ξέρει κανείς πώς θα του φερθεί. Ωστόσο, θα έπρεπε να είχε συνειδητοποιήσει πια κι εκείνος πως σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού οι αγωνιστικές ικανότητες των άλλων παικτών υπερτερούν των δικών του. Ο Πάνος Καλλίδης, όταν είδε πως δεν μπορούσε πια να συνεισφέρει αγωνιστικά στην ομάδα του, αποχώρησε οικειοθελώς, με αξιοπρέπεια» καταλήγει η Μαρία Καρλάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This