Σάββατο 8/5/2021

Γιάννη Τάσσιος: «Ήμουν από τους πρώτους αρνητές του κορωνοϊού μέχρι που κόλλησε ο γιος μου» (video)

«Έξι χρόνια προσπαθούσαμε με εξωσωματικές να κάνουμε παιδί».

Ένας ερμηνευτής με πολυετή καριέρα στο τραγούδι θεωρείται ο Γιάννης Τάσσιος. Η περίοδος της πανδημίας του κορωνοϊού φαίνεται να είναι από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του γνωστού τραγουδιστή καθώς έπειτα από έξι χρόνια προσπάθειας με τη σύζυγό του να αποκτήσουν παιδί , κατάφεραν πέρυσι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μονάκριβο γιο τους.

Παρόλο που ο ίδιος θεωρούνταν αρνητής του κορωνοϊού, η ζωή του έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι και ο ιός Χτύπησε την πόρτα της οικογένειας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up» αποκάλυψε πώς το παιδί του κόλλησε κορωνοϊό.

«Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Δηλαδή ο γιος μου είχε 39 πυρετό την πρώτη ημέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη τίποτα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορωνοϊού. Τα κορόιδευα όλα αυτά! Μέχρι που δικοί μου άνθρωποι έπαθαν τη ζημιά και μου έλεγαν ότι πονάει πάρα πολύ και είναι ψυχοφθόρο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στην συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, ούτε τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος», είπε στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μαζί με την σύζυγό του στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί.

«Έξι χρόνια προσπαθούσαμε με εξωσωματικές να κάνουμε παιδί. Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Πώς θα κοιτάξεις στα μάτια τη γυναίκα σου και θα της πεις είναι αρνητικό; Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει. Εγώ πήρα τον γιο μου στην αγκαλιά μου πέρυσι που ο κορωνοϊός ήταν σε έξαρση», δήλωσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ