Κυριακή 16/5/2021

Η «φαρμακερή» απάντηση της Βούλας Χατζηχρήστου στον Μάκη Δελαπόρτα: «Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα»

Η απάντηση του ηθοποιού και συγγραφέα στην σύζυγο του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου.

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην Ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές τον Μάκη Δελαπόρτα και τη Βούλα Χατζηχρήστου.

Ο λόγος είναι πώς ο Μάκης Δελαπόρτας ισχυρίζεται ότι ο Θανάσης Βέγγος μετά την ταινία του «Ηλία του 16ου» δεν ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Κώστα Χατζηχρήστο, καθώς φαίνεται να τον χτυπούσε πάρα πολύ δυνατά στην ομολογία ταινία.

Η Βούλα Χατζηχρήστου μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», διέψευσε τα όσα υποστήριξε ο Μάκης Δελαπόρτας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχε καμία κόντρα. Δεν είναι αλήθεια αυτό, μιλούσαν. Εμένα μου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέγγο, λέγοντας ότι αγάπησε μια γυναίκα και την παντρεύτηκε. Συναντήθηκαν σε περιοδεία, στο ίδιο ξενοδοχείο. Αγκαλιές, φιλιά, λες και έβλεπες ταινία. Πού είδαν ότι είχαν τσακωθεί; Ο Κώστας δεν είχε προηγούμενα με τον Βέγγο και τον πλάκωσε στο ξύλο, ήταν μέσα στο έργο. Πρέπει να λέγεται η αλήθεια κι όχι ψέματα και κακοήθειες. Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα»

Από την άλλη μεριά ο Μάκης Δελαπόρτας επιμένει στους ισχυρισμούς του και μιλώντας στην εκπομπή έδωσε τη δική του απάντηση στη σύζυγό του Κώστα Χατζηχρήστου.

«Όταν έκανα τη βιογραφία του Βέγγου και μίλησα με την οικογένεια, έμαθα πως αυτή η σκηνή γυρίστηκε 10 φορές, που σημαίνει πως οπωσδήποτε μπορεί να αφήσει και ένα τραύμα στον άνθρωπο που τρώει τα χαστούκια. Όταν ο Γιάννης Σολδάτος είπε στον Θανάση Βέγγο να πάνε στην κηδεία του Χατζηχρήστου, εκείνος απάντησε: “Ο Θεός να τον αναπαύσει αλλά ακόμα με πονάνε τα χαστούκια που έφαγα”.

Με τη Βούλα Χατζηχρήστου είχαμε μια στενή επαφή γιατί έκανα και τη βιογραφία του Χατζηχρήστου. Μέσα στο βιβλίο εγώ αναφέρω αυτό το γεγονός. Απορώ πώς τώρα βγαίνει τώρα και λέει αυτό. Μίλησα με τη Βούλα και της εξήγησα ότι εγώ το έγραψα γιατί μίλησα με αυτόν κι αυτόν. Μου λέει “λένε ψέματα αυτοί”. Αν λένε ψέματα αυτοί, λέω ψέματα κι εγώ», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ