Η «φαρμακερή» απάντηση της Βούλας Χατζηχρήστου στον Μάκη Δελαπόρτα: «Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα»

Η απάντηση του ηθοποιού και συγγραφέα στην σύζυγο του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου.

Must Read

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην Ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές τον Μάκη Δελαπόρτα και τη Βούλα Χατζηχρήστου.

Ο λόγος είναι πώς ο Μάκης Δελαπόρτας ισχυρίζεται ότι ο Θανάσης Βέγγος μετά την ταινία του «Ηλία του 16ου» δεν ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Κώστα Χατζηχρήστο, καθώς φαίνεται να τον χτυπούσε πάρα πολύ δυνατά στην ομολογία ταινία.

Η Βούλα Χατζηχρήστου μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», διέψευσε τα όσα υποστήριξε ο Μάκης Δελαπόρτας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχε καμία κόντρα. Δεν είναι αλήθεια αυτό, μιλούσαν. Εμένα μου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέγγο, λέγοντας ότι αγάπησε μια γυναίκα και την παντρεύτηκε. Συναντήθηκαν σε περιοδεία, στο ίδιο ξενοδοχείο. Αγκαλιές, φιλιά, λες και έβλεπες ταινία. Πού είδαν ότι είχαν τσακωθεί; Ο Κώστας δεν είχε προηγούμενα με τον Βέγγο και τον πλάκωσε στο ξύλο, ήταν μέσα στο έργο. Πρέπει να λέγεται η αλήθεια κι όχι ψέματα και κακοήθειες. Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα»

Από την άλλη μεριά ο Μάκης Δελαπόρτας επιμένει στους ισχυρισμούς του και μιλώντας στην εκπομπή έδωσε τη δική του απάντηση στη σύζυγό του Κώστα Χατζηχρήστου.

«Όταν έκανα τη βιογραφία του Βέγγου και μίλησα με την οικογένεια, έμαθα πως αυτή η σκηνή γυρίστηκε 10 φορές, που σημαίνει πως οπωσδήποτε μπορεί να αφήσει και ένα τραύμα στον άνθρωπο που τρώει τα χαστούκια. Όταν ο Γιάννης Σολδάτος είπε στον Θανάση Βέγγο να πάνε στην κηδεία του Χατζηχρήστου, εκείνος απάντησε: “Ο Θεός να τον αναπαύσει αλλά ακόμα με πονάνε τα χαστούκια που έφαγα”.

Με τη Βούλα Χατζηχρήστου είχαμε μια στενή επαφή γιατί έκανα και τη βιογραφία του Χατζηχρήστου. Μέσα στο βιβλίο εγώ αναφέρω αυτό το γεγονός. Απορώ πώς τώρα βγαίνει τώρα και λέει αυτό. Μίλησα με τη Βούλα και της εξήγησα ότι εγώ το έγραψα γιατί μίλησα με αυτόν κι αυτόν. Μου λέει “λένε ψέματα αυτοί”. Αν λένε ψέματα αυτοί, λέω ψέματα κι εγώ», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This