Η Alessia για τον Αλέξη Παππά: «Θα πρέπει να με αναζητήσει πλέον» (video)

O Αλέξης Παππάς παραδέχτηκε ότι ήθελε να σπάσει την τριάδα.

Must Read

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor, από τα πρώτα πρόσωπα που επικοινώνησε ήταν η σύντροφος του Alessia Demetz, την οποία γνώρισε πριν 8 μήνες στο Μόντε Κάρλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μόλις δύο λεπτά και από τότε δεν σταμάτησαν την επικοινωνία μεταξύ τους, καθώς είχαν καθημερινή τηλεφωνική επαφή, με την Alessia μάλιστα να υποστηρίζει ότι ο γνωστός ηθοποιός της ζήτησε να τον περιμένει μέχρι να επιστρέψει από το γνωστό reality επιβίωσης.

Η όμορφη ξανθιά από την Ιταλία έκανε ένα live video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φανέρωσε ότι μετά την έξοδο του από το Survivor επικοινώνησαν αλλά δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει η σχέση τους, καθώς εκείνη δεν βρίσκεται σε θέση να ταξιδέψει στην Ελλάδα για χάρη του αλλά θα περιμένει κίνηση του για να την διεκδικήσει.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωϊνό» ο Αλέξης Παππάς παρακολούθησε το live της αλλά δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο.

«Έχουμε αυτή την υπόσχεση ανάμεσά μας αλλά ουσιαστικά τίποτα, τον ξέρω μόνο από τα social. Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει. Ακόμα κι αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε το χώρο μας. Τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και να αλλάξει γνώμη για κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ από εσάς να τον υποστηρίξετε σε ότι κι αν κάνει. Έχει την προσωπικότητά του, όλοι την έχουμε. Μπορεί να το δίνουμε το καλύτερό μας αλλά μπορεί και τον χειρότερο.

Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, όπως επίσης και εγώ έχω το δικαίωμα κι όλοι το έχουμε. Έτσι είναι οι ιστορίες αγάπης. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να με έπαιρνε ένας σεΐχης και να φεύγαμε μακριά. Θα γίνω μουσουλμάνα… Όχι, είμαι καθολική. Δεν είμαι λυπημένη, απλώς δεν έχω διάθεση να κοιμηθώ. Μίλησα με τον Άλεξ, νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα, είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του τώρα.

Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη Παππά, μόλις έφτασε. Θα δούμε. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει. Ούτε εγώ μπορώ να πετάξω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εκείνος θα πρέπει να έρθει εδώ, θα πρέπει να με αναζητήσει πλέον. Ξέρω ότι είναι συνηθισμένος να του δίνονται τα πάντα, όμως με εμένα δεν θα είναι εύκολο. Ίσως έρθω στην Ελλάδα αλλά πρέπει να το κερδίσει».

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τους συμπαίκτες του

Ο Αλέξης Παππάς μιλάει για πρώτη φορά στην εκπομπή «Love it» για την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης αλλά και για την σχέση του με τους συμπαίκτες του.

Ο αμφιλεγόμενος με την συμπεριφορά του πρώην παίκτης του Survivor, ανέφερε για το πως ξεκίνησε η κόντρα του με τον James Καφετζή, μίλησε για τον στόχο του, που ήταν να «διαλύσει» την τριάδα Νίκου, James και Άννας Μαρίας και ομολόγησε πως στη βόλτα με τον Chris Σταμούλη έφαγε και το απόλαυσε…

«Εγώ περίμενα ότι οι πιθανότητες να φύγω είναι απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενες δηλώσεις μου που έλεγα πως “μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα πάει σπίτι για να φάει το αρνί”. Τελικά είμαι εγώ αυτός», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς ενώ για τον ήχο του Κώστα Παπαδόπουλου κατά την αποχώρησή του είπε: «Θα τον ακούω στα όνειρά μου αυτόν τον ήχο. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους να ήθελαν να φύγω».

«Δεν ξέρω τι έγινε μόλις έφθασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα έστησαν πάρτι για την αποχώρησή μου», συνέχισε και παραδέχτηκε: «Ήταν περισσότερο κίνητρο να φέρω τον James σε μια μονομαχία, παρά να φθάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James από την εξίσωση ήταν σίγουρος ο τελικός, αν έφευγα εγώ τότε… Έφθασα τα πράγματα στην κορύφωση και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρηση ήταν ότι παράγινε η τριβή ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να πω και το όνομα του James».

«Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κώστας και ο James είναι σίγουρα παιδιά που έχουν ακούσει την άποψη του Παππά, περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Εγώ έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να “κόβει τα γόνατα”. Το όνομά μου έπαιξε πολλές φορές και στο στόμα τους και στο μυαλό τους και στον ύπνο τους. Είμαι σίγουρος γ’ αυτό.

Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός. Πίστευα ότι όλα τα παιδιά γνώριζαν καλά τους κανόνες και πως αυτός που θα χάσει είναι αυτός που δεν θα έχει ψυχραιμία. Ο Παππάς ήταν πάντα ο παίκτης που ήταν ψύχραιμος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση, αν την έκανε θα τη χρησιμοποιούσα μετά εναντίον του».

Αναφορικά με την κόντρα με τον James δήλωσε πως «όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι “επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά”. Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο.

Τότε πιάνω τον Chris και του λέω “επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;”. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι μπήκε έντονα η επιθυμία του να σπάσω την τριάδα.

«Στην αρχή της αντιπαράθεσής μας έπιασα τον James και του είπα “Κοίτα είσαι 10 χρόνια μικρότερός μου και δεν θέλω να νιώθεις τον Παππά ως τον μεγάλο αντίπαλο που σε μισεί θανατηφόρα. Οτιδήποτε γίνει εδώ μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου κι αν φύγω ή φύγεις πρώτος, δεν σημαίνει ότι έχεις έναν αιώνιο εχθρό”. Μην τρελαθούμε κιόλας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This