Κωστής Μαραβέγιας: «Είναι ίσως η χειρότερη εκδοχή της κατώτερης φύσης του ανθρώπου»

Ξεσπάθωσε ο γνωστός τραγουδιστής!

Must Read

Οι καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου, δεν έχουν αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες μάλιστα που έχουν κληθεί να πουν τη γνώμη τους σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα σε συνεντεύξεις που έχουν παραχωρήσει κατά καιρούς σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα περιοδικά.

Έτσι λοιπόν ο Κωστής Μαραβέγιας, μιλώντας στο περιοδικό «Τηλέραμα», αναφέρθηκε στις καταγγελίες που αφορούν περιστατικά βίας και που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ρίχνοντας τα βέλη του στις καταγγελλόμενους.

Το θέατρο και ο αθλητισμός αντιμετώπισαν περιστατικά βίας και κακοποιητικών συμπεριφορών. Έχετε ακούσει για ανάλογα περιστατικά στον χώρο του τραγουδιού;

Όχι, ευτυχώς για τον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχει συμβεί. Είναι τραγικό οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν την όποια μορφή εξουσίας τους εις βάρος των ασθενέστερων και των πιο αδύναμων. Είναι ίσως η χειρότερη εκδοχή της κατώτερης φύσης του ανθρώπου και των πιο χαμηλών ενστίκτων του. Οι καλλιτέχνες, ειδικότερα αυτοί που κατέχουν θέση ισχύος, πρέπει να δείχνουν τον σωστό, δίκαιο, ισότιμο και αξιοκρατικό δρόμο, να γίνονται φωτεινά πρότυπα για τους υπόλοιπους. Να είναι ευγνώμονες για το ταλέντο τους, να αντιμετωπίζουν την επιτυχία τους με ταπεινότητα και πραότητα. Είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτό που αγαπάμε και πρέπει κάθε πρωί να το αναγνωρίζουμε. Η έπαρση και η αλαζονεία μπορεί να οδηγήσουν σε κακοποιητικές συμπεριφορές και σε έλλειψη ενσυναίσθησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This