Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό! Ο θάνατος είναι λυτρωτικός» (video)

«Χρησιμοποιούν το επάγγελμά μου ως βρισιά.»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και πως αυτή έχει επηρεάσει τον καλλιτεχνικό κλάδο και δη τον χώρο του θεάτρου.

«Δεν μπορεί να μην ανοίγει η εστίαση και να μην ανοίγουν τα θέατρα. Είναι χαζό. Αν έχεις σήριαλ είσαι καλυμμένος, αν όχι τελείωσες», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το θέμα συζήτησης όμως δεν θα μπορούσα να μην πάει και τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας από ανθρώπους του θεάτρου.

«Είναι τραγικό, με θλίβει βαθύτατα. Έχει απαξιωθεί ο χώρος, γυρίσαμε 100 χρόνια πίσω και βάλε. Είναι τραγικά. Δεν είναι έτσι όμως, απλά ο χώρος έχει ανθρώπους γνωστούς. Δεν ήξερα τα πράγματα έτσι όπως έχουν. Μπορεί κάποιοι να είχαν ακούσει κάτι αλλά δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Φήμες που κυκλοφορούσαν από εδώ και από εκεί αλλά λίγα πράγματα. Με τσαντίζει αυτό που βλέπω να λένε στον άλλον ότι είναι ηθοποιός. Χρησιμοποιούν το επάγγελμά μου ως βρισιά. Άλλο η υποκριτική κι άλλο η υποκρισία. Αν δεν τα ξεχωρίζεις είσαι αγράμματος. Είναι ένας χώρος με ευαίσθητους ανθρώπους. Δεν γίνεται να είσαι καλλιτέχνης και να μην έχεις μια πετριά. Η δική μου μπορεί να είναι μια υπέρμετρη παιδικότητα που βγάζω καμιά φορά. Όλες τις δύσκολες καταστάσεις θέλω να τις περνάω με χιούμορ. Με αποσυμπιέζει πολύ», δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Αναφορικά με τους γονείς του, την αλήστου μνήμης Τζένη Καρέζη και τον εξίσου σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Καζάκο δήλωσε πως «την Καρέζη την ξέρει ο κόσμος, τον Καζάκο επίσης. Δεν είχαν να κρύψουν κάτι. Ήταν μεγάλος έρωτας, ήμουν τυχερό παιδάκι. Η μάνα μου ήταν τρελή για τον πατέρα μου αλλά και το αντίθετο».

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκαλύπτει τον λόγο που υπήρξε αντιπαλότητα μεταξύ της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη (video)

Όσον αφορά τα δύο διαζύγια με τις συζύγους του Τάνια Τρύπη και Ιωάννα Μαρτζούκου αντίστοιχα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως «πήγαν λάθος αρκετά πράγματα. Αν ξεθωριάσει ο έρωτας, που κανονικά δεν πρέπει, δεν είναι σωστό το πράγμα. Είναι κι άλλα πράγματα που στην αρχή δεν τα βλέπεις. Όταν κυριαρχεί ο έρωτας η εικόνα που έχεις για τον άλλον είναι πιο στρογγυλεμένη».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο χωρισμός μου με την Ιωάννα Μαρτζούκου έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό»

Ωστόσο αυτήν την εποχή, ο ίδιος διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της της 23χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Δείτε επίσης: Ερωτική ποδηλατάδα για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την 23χρονη Βασιλική

«Είμαι πολύ καλά. Για την προσωπική μου ζωή δεν μιλάω. Δεν αφορά και κανέναν. Ούτε θα το διατυμπανίσω, ούτε θα το κρύψω. Έχουν γράψει δεν μπορείς να φανταστείς σχόλια. Τεράστιες ανακρίβειες. Δεν με ενοχλούν καθόλου. Οι κακοήθειες δεν με αγγίζουν. Κάποιος έλεγε για τη μάνα μου ότι είναι αλκοολική. Εκεί αντέδρασα», είπε για τη νέα του σύντροφο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην θρησκεία αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνος δεν πιστεύει στον Θεό.

«Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα. Δεν έχω υπαρξιακό. Δε θέλω να πεθάνω, αλλά θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας. Ο θάνατος ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι. Όταν έρχεται φυσικά και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν. Για αυτό μπορεί κάποιος να πονάει και όταν σβήσει να χαμογελάσει το πρόσωπό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This