Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω ο γιος μου να κοιμάται 20:15, αν πάει 20:30 εγώ παθαίνω πανικό» (video)

«Αισθάνομαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει τη λάθος στιγμή, το λάθος πράγμα και να είναι μοιραίο»,

Must Read

Είναι γνωστό πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει μία ευαισθησία αλλά και μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει τον μικρό Μάριο ο οποίος έμενε για 3,5 χρόνια μαζί με εκείνη και την οικογένειά της

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα επιχειρούσε ξανά να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρος Χαραγκιώνης το 2015 απέκτησαν έναν γιο.

Για τον ρόλο της ως μητέρα μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Μαμά…δες» και αποκάλυψε πως έχει επιβάλει ένα πρόγραμμα στον γιο της που αν το παραβλέψει εκείνη αγχώνεται.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου, που είχε ήδη δύο παιδιά, τα οποία πραγματικά δεν τα διαχωρίζω από τον γιο μας, τον Δημήτρη και θεωρώ ότι έχω τρεις γιους. Ο άντρας μου με λέει λίγο Γερμανίδα με το παιδί, στρεσάρομαι. Παθαίνω κολλήματα, θέλω ο Δημήτρης να κοιμάται 20.15, αν πάει 20.30 εγώ παθαίνω πανικό», δήλωσε η ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της και το πως αυτό έχει επηρεάσει την ψυχοσύνθεση της.

Δείτε επίσης: H αγανάκτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τα εμπόδια που συνάντησε στη δωρεά οργάνων της μητέρας της (video)

«Έχω κουτάκια. Επειδή η μητέρα μου έπαθε ένα ατύχημα. Έπεσε στο 1,5 μέτρο και χτύπησε το κεφάλι της στο λάθος σημείο και έτσι έφυγε σε ηλικία 59 χρονών. Μια πολύ νέα γυναίκα… Οπότε αυτό μου έχει δημιουργήσει μεγαλύτερες φοβίες. Πάντα είχα φοβίες. Αισθάνομαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει τη λάθος στιγμή, το λάθος πράγμα και να είναι μοιραίο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This