Τέτα Καμπουρέλη: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για την σχέση του συζύγου μου με αυτήν την γυναίκα» (video)

Η δημόσια συγνώμη στον Νίκο Κοκλώνη!

Must Read

Πριν από λίγο διάστημα είχε ξεσπάσει κόντρα μεταξύ της Τέτας Καμπουρέλη και του Νίκου Κοκλώνη καθώς η γνωστή αισθητικός φαίνεται να ζητούσε από τον τηλεοπτικό παραγωγό 50.000 ευρώ προκειμένου να αποσύρει φωτογραφίες δικές της που σχετίζονταν με την υπόθεση του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί στην τράπεζα του Ψυχικού και θα δημοσιευόντουσαν στο περιοδικό OK.

Λίγο καιρό μετά τη σύλληψη του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, η γνωστή τηλεπερσόνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK», μέσα από την οποία μιλάει πρώτη φορά για την εν λόγω υπόθεση, καθώς επίσης ζητάει δημόσια συγνώμη από τον Νίκο Κοκλώνη για την παρεξήγηση που έγινε μεταξύ τους.

Πώς βίωσες τα πρώτα 24ώρα μετά τη σύλληψη του συζύγου σου;

Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό.

Από την πρώτη στιγμή είχες πει ότι πήγες μόνη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσεις.

Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρονακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα.

Ήξερες ότι ο σύζυγός σου διατηρούσε στενή σχέση με μια γυναίκα που γνώριζες κι εσύ προσωπικά και κατέθεσε ότι σκόπευαν να αγοράσουν σπίτι μαζί;

Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση.

Αισθάνεσαι μοναξιά;

Φυσικά αισθάνομαι μοναξιά και όχι μόνο. Όπως γνωρίζεις από μικρή ηλικία είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Σε όλη μου τη ζωή είναι δίπλα μου, τόσο στο σπίτι, όσο και στο μαγαζί.

Με τον Νίκο Κοκλώνη τι συνέβη τελικά;

Μια παρεξήγηση ήταν, που εν μέρει προκλήθηκε από την ένταση των ημερών. Τον Νίκο Κοκλώνη τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα κακή πρόθεση. Το μήνυμα το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ που κυκλοφορούσε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως, συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This