Κυριακή 13/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και γι’ αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, μη σταματήσετε όμως να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, χωρίς να ξεχνάτε να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σας προκαλούν πολύ συχνά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα επικρατεί θα κάνει το κλίμα έντονα φορτισμένο. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε στον εργασιακό χώρο σας θα είναι παραπάνω από πολλές.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να καλλιεργήσετε το έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα βάλετε σε κίνδυνο τον οικονομικό τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, μη βάζετε κι εσείς το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν θα είναι αρκετή, αν δε τη συνοδεύετε από τη λογική.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι ακόμα πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές αναμένονται, τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις συνεργασίες σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ