Παυλίνα Βουλγαράκη: «Λόγω της αρνητικής δημοσιότητας των γονιών μου, στην πρώτη οντισιόν πήγα με άλλο όνομα» (video)

«Η μητέρα μου έπαθε καρκίνο από τη στεναχώρια της.»

Must Read

Η Παυλίνα Βουλγαράκη από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της στη μουσική.

Η ίδια σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο παράλληλα όμως ασχολήθηκε με την τραγουδοποιία, ενώ πολύ πιθανό να την πέτυχε κανείς στους δρόμους της Αθήνας να τραγουδάει κάνοντας αίσθηση με την φωνή της.

Η γνωστή πλέον τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία του κορωνοϊού τους καλλιτέχνες αλλά και τη διέξοδο που βρήκε προκειμένου να διοχετεύσει την ενέργειά της.

«Eίναι μια πληγή ότι δεν τραγουδάμε. Έκανα την καραντίνα μόνη μου και αποφάσισα να κάνω τις σκέψεις μου podcast. O αδελφός μου ο Διονύσης είναι και ο πιο στενός μου συνεργάτης. Το Παυλίνα προέκυψε από κλήρωση γιατί τις γιαγιάδες μου τις έλεγαν Χάιδω και Χαρίκλεια και δεν άρεσαν αυτά τα ονόματα στους γονείς μου», είπε για την προέλευση του ονόματός της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι η κόρη του πολιτικού Γιώργου Βουλγαράκη, του οποίου το όνομα είναι συνδεδεμένο με την εμπλοκή του σε υπεράκτια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων αλλά και αυτήν της συζύγου του με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Για τον λόγο αυτό η γνωστή ερμηνεύτρια αποφάσισε να πάει στην πρώτη οντισιόν με άλλο όνομα.

«Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στη οντισιόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της είχε υπάρξει δύο φορές θύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. Η πρώτη έγινε το 2003 με έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες το αυτοκίνητό του και η μηχανή του, ενώ η οικογένειά του απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική. Η δεύτερη έγινε τρία χρόνια μετά όπου έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του με τηλεχειριζόμενο εκρηκτικό μηχανισμό, έξω από την οικία του.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που βίωσε στην εφηβεία της όταν κάηκε το σπίτι της ενώ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν που το συνειδητοποίησε πρώτη.

«Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ. Εγώ τη θεοποίηση των ανθρώπων δεν την καταλαβαίνω. Τις φωτεινές μέρες δεν τις θυμάμαι, επειδή στα 13-14 είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση και είχε καεί το σπίτι. Τότε δεν είχαμε σπίτι. Εγώ ανακάλυψα τη φωτιά, ήμουν εγώ με τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου και ήταν τραύμα για μένα. Υπήρχε φόβος. Όταν ο κόσμος ήταν θυμωμένος δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Και μαζί μου ακόμα που δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Ενώ εγώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα με λένε Βουλγαράκη γιατί ήμουν θυμωμένη. Με έπνιγε το δίκιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια μίλησε για την οικογένειά της και το πως διαχειρίστηκε τις δύσκολες στιγμές αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της έπαθε καρκίνο.

«Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This