Τετάρτη 16/6/2021

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «O σύζυγός μου με είχε παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο» (video)

«Όλοι οι ασθενείς του άντρα μου είναι ερωτευμένοι μαζί του»

H Αντιγόνη Δρακουλάκη είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βεάκη.

Η γνώστη ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ευρύτερα γνωστή όμως έγινε μέσα από τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου πρωταγωνιστούσε, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή η ίδια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2010 με τον ιατρό χειρουργό Γιάννη Χαλικιά, ενώ το 2016 ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους με τον ερχομό του γιου τους.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», η Αντιγόνη Δρακουλάκη παραδέχτηκε ότι παρόλο που είναι 11 χρόνια παντρεμένοι δεν είναι και πολύ υπέρ του γάμου.

«Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄ αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς», εξήγησε και πρόσθεσε: «Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Από τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά.»

Για την απαιτητική δουλειά του συζύγου της δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ