Κυριακή 13/6/2021

Πώς αντέδρασαν η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την δίωξη για βιασμό

Πέφτουν στο κενό οι φήμες για διαζύγιο...

Για πάνω από έναν μήνα, ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος μελετούσε τα στοιχεία της προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες γυναικών που αφορούν έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος ο Φιλιππίδης μέσω υπομνήματος στο οποίο προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες, αρνούμενος ότι έχει διαπράξει όσα του καταλογίζουν, ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και τον κατέθεσε κατηγορούμενο για τρεις κακουργηματικές πράξεις.

Τι υποστηρίζει η Ελπίδα Νίνου

Μέχρι στιγμής επτά άτομα έχουν καταθέσει στις Αρχές προς υπεράσπισή του όπως και στοιχεία κατά των τριών γυναικών που τον κατήγγειλαν. Κι ενώ το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να προχωράει σε διαζύγιο με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η ίδια αλλά και ο γιος του βρίσκονται στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η Νίνου υποστήριξε ότι γνωρίζει τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον σύζυγο της και συγκεκριμένα για την μία από τις τρεις, γνωρίζει και τους λόγους για τους οποίους έκανε την καταγγελία αλλά και τι ζητούσε από τον σύζυγό της.

Από πλευράς της η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία συνεργάστηκε με τον Φιλιππίδη, στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μίλησε στην εκπομπή και τόνισε ότι η καριέρα του  τελείωσε εδώ μετά από όλα όσα έχουν συμβεί αφού ο ίδιος δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ξανά τους ηθοποιούς.

Αναφορικά με την ποινή του Φιλιππίδη, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης τόνισε ότι οι Αρχές δεν πρέπει να καθυστερήσουν και οι δικαστές να μην επηρεαστούν επειδή ο Φιλιππίδης είναι γνωστός, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ