Πιτσούλη για Φιλιππιδη: «Ήταν τόσο κύριος! Κεραυνός εν αιθρία! Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll» (video)

Κι όμως έχει 7 μάρτυρες υπεράσπισης!

Must Read

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε χθες στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις κατηγορίες ενός βιασμού αλλά και για δύο απόπειρες βιασμού.

Το γεγονός αυτό σχολίασε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη στην εκπομπή «Πρωινό» η οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί φέτος για πρώτη φορά μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν πίστευε στα αυτιά της ότι ο γνωστός ηθοποιός θα ήταν ικανός για τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες κατηγορείται, καθώς δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα συμπεριφοράς.

«Πρώτη φοράω φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο κύριος, τόσο άψογος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του “άι να χαθείς ρε κάθαρμα”. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο…Εδώ τελείωσε».

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός παρότρυνε τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της υποκριτικής ότι σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι πάνε να τους εκμεταλλευτούν με οποιονδήποτε τρόπο, να βρουν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν χωρίς φόβο.

Η ηθοποιός Άννα Παντζέλη επίσης έκανε μία δημόσια ανάρτηση φωτιά χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επικροτώντας τα θύματα του γνωστού ηθοποιού, αλλά και όσους κατάφεραν να μιλήσουν για την τραυματική εμπειρία που έζησαν από ανθρώπους που θεωρητικά είχαν την «εξουσία».

Την ίδια όμως άποψη εξέφρασε και μέσω της εκπομπής T-Live, ενώ παραδέχτηκε πως δεν είχε ακούσει τίποτα για τις αρρωστημένες πράξεις του συναδέλφου της.

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει γιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια μίλησε στην ίδια εκπομπή και η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, η οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

«Είναι πάρα πολύ κρίμα, αλλά είναι και πάρα πολύ ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά. Ναι, είχαμε συνεργαστεί. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Δεν μπορούσα και τα δύο. Μ’ αυτά τα πρόσωπα, μ’ αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει πολύ, παρασάγγας απέχει η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου», είπε εμφανώς απογοητευμένη.

https://www.youtube.com/watch?v=f2MS8JgrXKs

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» φαίνεται πως υπάρχουν επτά μάρτυρες που έχουν καταθέσει υπέρ του γνωστού ηθοποιού.

Ανάμεσά τους είναι και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία μάλιστα επικαλείται ότι γνωρίζει το κίνητρο που είχε μία από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν, καθώς ισχυρίζεται ότι η εν λόγω καταγγέλλουσα ζητούσε κάποιο αντάλλαγμα από τον ηθοποιό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This