Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι! Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου έσωσαν ένα κουταβάκι από τα σκουπίδια (video)

Χίλια Μπράβο γι' αυτήν την σπουδαία πράξη!

Must Read

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κατοικεί πλέον μόνιμα μαζί με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου στο Βόλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλοντας να νιώσει πιο κοντά στην ελευθερία έκανε χθες την πρώτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, στο  Κέντρο Υγείας της περιοχής Αργαλαστή.

«Α’ δόση .. και η μόνη παρενέργεια ήταν ότι γνώρισα αυτές τις υπέροχες κυρίες… #αργαλαστη #εμβολιαστείτε», έγραψε χαρακτηριστικά στο post που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Κατά την αποχώρησή τους όμως από το κέντρο υγείας, τους περίμενε μία δυσάρεστη αλλά  ταυτόχρονα και ευχάριστη έκπληξη.

Το αγαπημένο ζευγάρι που είναι αρκετά φιλόζωο αποφάσισε να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα στο δρόμο, όταν ξαφνικά η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα κλάμα από ένα κουταβάκι που βρισκόταν μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκε μέσα στον κάδο, απομάκρυνε τα σκουπίδια και το πήρε στην αγκαλιά του, με τη σύζυγό του να δηλώνει ότι θα το υιοθετήσουν.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», έγραψε ο ηθοποιός στην λεζάντα που συνόδευε το βίντεο μέσα από το οποίο απεικονιζόταν αυτή η σπουδαία πράξη.

Λίγο αργότερα η Λίνα Πρίντζου ανάρτησε το ίδιο βίντεο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This