Άντζελα Περιστέρη: Όταν η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision… πλάκωσε στο ξύλο δύο Ελληνίδες (video)

Επειδή έβρισαν τη χώρα της

Must Read

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες παλαιότερες δηλώσεις της εκπροσώπου της Αλβανίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, Άντζελας Περιστέρη, σε αλβανικό κανάλι.

Αν και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει ελληνική καταγωγή από τον παππού του πατέρα της γι αυτό έχει και ελληνικό επίθετο, φαίνεται πώς η ίδια θεωρεί πατρίδα της την Αλβανία στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε τις σπουδές της. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι και αισθάνεται Αλβανίδα.

Σύμφωνα με το himara.gr το οποίο έφερε στο φως ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη της Περιστέρη στον αλβανικό σταθμό Τop Channel, η τραγουδίστρια η οποία μετά από συνεργασίες που είχε κάνει με μεγάλα ονόματα στις ελληνικές πίστες και αφού είχε ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στην χώρα της για να εργαστεί, απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων ότι θα είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα αν είχε κρύψει την καταγωγή της.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα ότι η Άντζελα Περιστέρη έδειρε δύο Ελληνίδες επειδή έβριζαν την Αλβανία. Η ίδια το παραδέχτηκε και πρόσθεσε ότι τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και υπήρχε μεγάλη προκατάληψη εξαιτίας της καταγωγής της με αποτέλεσμα να δέχεται επιθέσεις. Η ίδια μάλιστα σχολίασε: «Δεν λέω πως δεν το άξιζαν, αλλά δεν θεωρώ πως αντέδρασα σωστά. Ήμουν και πιο μικρή, 20 χρονών, δεν αντέδρασα σωστά» απάντησε μετανιωμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This