Δευτέρα 14/6/2021

Άντζελα Περιστέρη: Όταν η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision… πλάκωσε στο ξύλο δύο Ελληνίδες (video)

Επειδή έβρισαν τη χώρα της

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες παλαιότερες δηλώσεις της εκπροσώπου της Αλβανίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, Άντζελας Περιστέρη, σε αλβανικό κανάλι.

Αν και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει ελληνική καταγωγή από τον παππού του πατέρα της γι αυτό έχει και ελληνικό επίθετο, φαίνεται πώς η ίδια θεωρεί πατρίδα της την Αλβανία στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε τις σπουδές της. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι και αισθάνεται Αλβανίδα.

Σύμφωνα με το himara.gr το οποίο έφερε στο φως ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη της Περιστέρη στον αλβανικό σταθμό Τop Channel, η τραγουδίστρια η οποία μετά από συνεργασίες που είχε κάνει με μεγάλα ονόματα στις ελληνικές πίστες και αφού είχε ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στην χώρα της για να εργαστεί, απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων ότι θα είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα αν είχε κρύψει την καταγωγή της.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα ότι η Άντζελα Περιστέρη έδειρε δύο Ελληνίδες επειδή έβριζαν την Αλβανία. Η ίδια το παραδέχτηκε και πρόσθεσε ότι τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και υπήρχε μεγάλη προκατάληψη εξαιτίας της καταγωγής της με αποτέλεσμα να δέχεται επιθέσεις. Η ίδια μάλιστα σχολίασε: «Δεν λέω πως δεν το άξιζαν, αλλά δεν θεωρώ πως αντέδρασα σωστά. Ήμουν και πιο μικρή, 20 χρονών, δεν αντέδρασα σωστά» απάντησε μετανιωμένη.

Εσείς δέρνετε δυο-δυο τις κακές Ελληνίδες όπως η Άντζελα Περιστέρη; ή είσαστε τίποτα φλώροι;

Posted by Himara.gr on Tuesday, May 11, 2021

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ