Η Ελεονώρα Ζουγανέλη «έχασε» την πεθερά της από Covid

Ο κορωνοϊός νίκησε την πεθερά της Ζουγανέλη

Must Read

«Τίποτα δεν φαινόταν, σαν να ήσαν όλα απόντα. Και ο χρόνος ακόμα. Ακουγόταν μόνο η ανάσα του Θεού. Χρόνια χελιδόνια… το τελευταίο σου πέταξε σήμερα. Αντίο, μανούλα!».

Με το παραπάνω σπαραχτικό μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Δημητρίου αποχαιρέτησε τη μητέρα του Σταυρούλα, που έφυγε από τη ζωή στα 67 της χρόνια, μετά από μάχη δύο μηνών στη ΜΕΘ με τον Covid.

Αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει ο γνωστός ποινικολόγος έχει στο πλευρό του τη γυναίκα του Ελεονώρα Ζουγανέλη και τα πεθερικά του Γιάννη και Ισιδώρα, οι οποίοι τον αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Εμπειρη δικαστικός

Ο Σπύρος είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, η οποία ήταν μια έμπειρη δικαστικός που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το δικαστικό Σώμα και διακρίθηκε για την αξιοπιστία και την εγκυρότητά της, όπως επίσης για το υψηλό επίπεδο των γνώσεών της.

Η Σταυρούλα Δημητρίου διατέλεσε ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο Αθηνών επί σειρά ετών και μετά την αποχώρηση από το δικαστικό σώμα αφοσιώθηκε στη συγγραφή βιβλίων, μερικά από τα οποία έτυχαν μεγάλης αποδοχής από το αναγνωστικό κοινό. Αγαπούσε πολύ τη μουσική και δεν ήταν λίγες η φορές που αναρτούσε στις σελίδες της στα social media τραγούδια των καλλιτεχνών που θαύμαζε. Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και η νύφη της.

Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook, στις 9 Απριλίου, είχε ανεβάσει το νέο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Παρ’ το αλλιώς», ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της για την κυκλοφορία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This