H εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από το ξυλοδαρμό των 2 Ελληνίδων (video)

Η Άντζελα Περιστέρη μιλάει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Must Read

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Άντζελα Περιστέρη η οποία εκπροσωπεί την Αλβανία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Karma», είναι μισή Ελληνίδα, καθώς o πατέρας της κατάγεται από την Κορυτσά, απ’ όπου προκύπτει και το ελληνικό επίθετο.

Ωστόσο η ίδια σε δηλώσεις της έχει υποστηρίξει ότι είναι και αισθάνεται Αλβανίδα, καθώς εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι δηλώσεις της νεαρής τραγουδίστριας σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε Αλβανικό κανάλι, όπου αποκαλύπτει ότι είχε χειροδικήσει σε δύο Ελληνίδες, επειδή την έβριζαν λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

Η Άντζελα Περιστέρη λίγο πριν εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Eurovision, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τον ξυλοδαρμό των δύο Ελληνίδων.

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει. Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Ήμουν στα μπουζούκια και μου είχαν επιτεθεί δύο κοπέλες λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου και μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο. Οπότε είχα αντιδράσει και εγώ λίγο με την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This