O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παίρνει θέση για το θέμα συνεπιμέλειας: «Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα» (video)

Must Read

Το 1996 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Μόνο Για Μας» τερματίζοντας στην 9η θέση, ενώ το 2002 συμμετείχε στον εν λόγω διαγωνισμό ως μέλος του συγκροτήματος των One, με το τραγούδι «Gimme» που έφτασε την 6η θέση.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νίκη της Ιταλίας στην φετινή Eurovision, στην συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και στην εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου η οποία δέχθηκε bullying λόγω της εμφάνισής της.

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Αν στείλετε την αστυνομία, ο διοργανωτής είμαι εγώ»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν αναφέρθηκε δύσκολα παιδικά βιώματα που είχε από τον πατέρα του, για τα οποία μάλιστα είχε αναφερθεί και στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς τα ως μία «σκληρή κατάσταση».

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα.

Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα.

Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη».

Ορμώμενος από την φράση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λοβέρδου, που υποστήριξε πως ένας άνδρας ο οποίος μπορεί να έδερνε και να κακοποιούσε τη σύζυγό του, δεν σημαίνει ότι δεν είναι… καλός πατέρας, αλλά και την δική του σχέση με τον πατέρα του, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο το νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμελεία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο κακός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω…».

Δείτε επίσης: Έντονος καυγάς ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου για το θέμα της συνεπιμέλειας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This