Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά το τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε ποιο είναι το κοινωνικό προφίλ που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε για να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη φοβηθείτε να απομονωθείτε προκειμένου να ανακαλύψετε την αλήθεια και να δώσετε έμφαση στη θετική επιβεβαίωση των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα. Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων θα σας προβάλλει έντονα στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι τελευταίοι μήνες ανέδειξαν με ένα εντυπωσιακό τρόπο την ποιότητα και τη δυναμική κάποιων σημαντικών σας σχέσεων. Μέσα από δισταγμούς, κρίσεις, συγκρίσεις και αμφιταλαντεύσεις, σχηματίσατε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε και τι όχι.

ΖΥΓΟΣ: Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμα και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή διανύετε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να σκεφτείτε για πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, είναι καλό να αναζητήσετε τρόπους που θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο στόχος σας πάση θυσία θα είναι να διατηρήσετε κάποια κεκτημένα σας, αλλά και παράλληλα να τα αυξήσετε. Η παραμικρή πρόοδος θα σας δώσει τη δύναμη να αντιπαλέψετε τα εμπόδια ή τα σκαμπανεβάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να βοηθηθείτε πρακτικά, ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Οι πράξεις σας το αποδεικνύουν και είναι καλύτερα να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε. Η αισιοδοξία σας είναι πάντα στο ανώτατο σκαλοπάτι και εκεί πρέπει να παραμείνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας, αλλά για να τη βοηθήσετε και εσείς αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο ό,τι σας παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια και μην εμπιστεύεστε ωραία λόγια και απατηλές υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Τα ταξίδια -κοντινά ή μακρινά- σας φέρνουν σε επαφή με συντρόφους που σας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που φέρονται, ίσως γιατί έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας. Μη δώσετε υποσχέσεις που σύντομα θα χρειαστεί να τις αθετήσετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This