Οι ευχάριστες στιγμές του Σάκη Τανιμανίδη με τα δυο του αδέρφια

Ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και θυμούνται τα παλιά!

Must Read

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής που φαίνεται ότι αγαπάει τη δουλειά του. Ωστόσο η οικογένειά του γι’ αυτόν, είναι πάνω από όλα.

Γι’ αυτό τον λόγο ο γνωστός παρουσιαστής αρνήθηκε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σε λιγότερο από μήνα θα τον κάνει για πρώτη φορά πατέρα.

Μεγάλη αδυναμία όμως έχει και στα δύο του αδέλφια, τον Παναγιώτη και την Κασσιανή.

Τα τρία αγαπημένα αδέρφια είχαν μία πολύ όμορφη συνάντηση στο σπίτι του παρουσιαστή, την οποία φαίνεται να απόλαυσαν με την ψυχή τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τα δύο του αδέρφια πόζαραν στο φωτογραφικό φακό με τον ίδιο τρόπο που πόζαραν όντας σε μικρή ηλικία .

«Όταν βρισκόμαστε τα 3 αδέρφια μαζί, καταλήγουμε πάντα έτσι…όπως όταν ήμασταν 10 χρονών!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This