Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Πέρασα πολύ άσχημα και δεν είχα από πού να κρατηθώ»

«Έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα πολλές φοβίες».

Must Read

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, οι οποία έκανε περήφανη τη χώρα μας με την πρώτη θέση που κατέκτησε πριν 16 χρόνια στη Eurovision.

Την εμφάνισή της εκείνη μας θύμισε στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, όπου ερμήνευσε το τραγούδι «Number One» αποδεικνύοντας μας ότι είναι και θα παραμείνει η απόλυτη σταρ.

Ωστόσο, μερικοί από τους χρήστες των social media της έκαναν bullying για την εξωτερική της εμφάνιση. η αγαπημένη τραγουδίστρια όμως έδωσε τη δική της απάντηση τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την κοσμοθεωρία της στην οποία άλλαξε μετά τον χαμό του πατέρα της.

Για την απώλεια του πατέρα της και τη δύσκολη ψυχολογική περίοδο που βίωσε μίλησε εκτενέστερα η γνωστή ερμηνεύτρια στο περιοδικό «Hello», αποκαλύπτοντας πως έδωσε τη δική της μάχη με την κατάθλιψη.

Στην Eurovision τραγούδησες σε ένα πολύ ψηλό roof, και κάπως έτσι – αν το θέσουμε ποιητικά – σε “είδε” καλύτερα ο πατέρας σου.

Με τον χαμό του πατέρα μου, μαύρισε η ζωή μου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρασα πολύ άσχημα και δεν είχα από που να κρατηθώ.

Έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα πολλές φοβίες. Βρήκα όμως τον τρόπο να σκαρφαλώσω. Ίσως τότε να άντλησα δύναμη από τον Θεό και να άρχισα να προσπαθώ περισσότερο για τον εαυτό μου. Όταν είμαστε οι ίδιοι καλά, βοηθάμε και τους άλλους να είναι καλά.

Έτσι, όταν διένυα εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, ήταν σαν να αρρώστησε όλη η οικογένεια μου μαζί μου. Όταν άρχισαν να βλέπουν ότι συνέρχομαι, βελτιώθηκε και η δική μου ψυχολογία.

Εκείνο το διάστημα πήγα στη Σουηδία για να ξεκουραστώ και να κάνω ψυχοθεραπεία. Μάλιστα νομίζω ότι ενεργοποιήθηκα ακόμα περισσότερο και λόγω καραντίνας. Κάθε μέρα ξυπνάω στις 7:30 και βγαίνω για περπάτημα. Ζω τη μέρα μου, ενώ παλαιότερα πνιγόμουν μέσα στο άγχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This