Κωστας Φραγκολιάς: «Η σύντροφός μου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό» (video)

«Ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί.»

Must Read

Ακόμη μία μέρα απουσιάζει ο Κώστας Φραγκολιάς από την εκπομπή «Happy Day». Όπως ενημέρωσε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο συμπαρουσιαστής της αναγκάστηκε να απουσιάζει από τα καθήκοντά του, διότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

«Θέλω να σας πω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όπως και κάποιες από τις επόμενες ημέρες, γιατί, όπως ξέρετε και σας έχουμε αποδείξει, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε και ο ίδιος για το θετικό τεστ του ανθρώπου από το περιβάλλον του. Πήγε και ο ίδιος και έκανε μοριακό τεστ και ευτυχώς είναι αρνητικός.

Και λέω ευτυχώς και για εκείνον και για εμάς που χθες ήρθαμε σε επαφή και για τη διάρκεια της εκπομπής χωρίς μάσκες. Σας έχουμε πει πολλές φορές, ότι όταν τελειώνει η εκπομπή, είμαστε όλοι με τις μάσκες μας και είμαστε όλοι προστατευμένοι. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένει στο σπίτι, να δει αν θα έχει κάποια συμπτώματα, και τις επόμενες ημέρες θα είναι μαζί μας. Δεν λέω πολλά γιατί θα τον φιλοξενήσουμε με Skype να μας πει πώς είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Το πρώην Μοντέλο επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή και αποκάλυψε ότι το πρόσωπο το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό είναι η σύντροφος του Δώρα Πατσιώτη.

 

Ο ίδιος παρόλα αυτά δεν κόλλησε και ευτυχώς η σύντροφος του έχει ήπια συμπτώματα. Ωστόσο ο Κώστας Φραγκολιάς θα παραμείνει εκτός της εκπομπής για μερικές μέρες κυρίως για προληπτικούς λόγους.

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου, μου έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά. Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί. Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα

Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά. Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή», αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This