Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο χαμός του πατέρα της όταν εκείνη ήταν 3 ετών και η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της (video)

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου μόλις είδε την νικήτρια του MasterChef!

Must Read

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει η πρώτη γυναίκα MasterChef.

Η 27χρονη βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη νίκη της αλλά και για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανώς συγκινημένη υποδέχτηκε τη νεαρή chef και μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπό της αλλά και την περηφάνια που ένιωσε για το κατόρθωμα της.

«Έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές. Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη», είπε η παρουσιάστρια της εποχής.

Η νικήτρια του φετινού reality μαγειρικής, ούσα συναισθηματικά φορτισμένη της απάντησε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω… Κοιμάμαι και ξυπνάω αλλά ταυτόχρονα το ζω αυτό το όνειρο».

Στην εκπομπή όμως βρέθηκε και η μητέρα της Μαργαρίτας, την οποία είχε να δει 3 χρόνια.

Η κυρία Σοφία αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της μετά το χαμό του πατέρα της Μαργαρίτας όταν εκείνη ήταν τριών χρονών.

«Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στην μικρή μου κόρη την Ξένια να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχα τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν.

Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια ενός. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Στην συνέχεια η νεαρή μαγείρισσα αποκάλυψε αν ο αγαπημένος της Χρήστος Καλομοίρης της έχει κάνει πρόταση γάμου.

«Έχει γίνει μία κίνηση, ένα δώρο, εγώ έτσι το ονομάζω, για να πάει καλά η σχέση μας η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα, απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι… Έχει γίνει! Δεν το κρύβω, απλά πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη», είπε χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια της εκπομπής της χάρισε μια δωροεπιταγή 1.500 ευρώ για φτιάξει το νυφικό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This