Σκιαθίτισσα η Κέιτ Χάντσον! Oι διακοπές της χολιγουντιανής star στο νησί των Σποράδων

Η σκιαθίτισσα Χάντσον, οι «γοργόνες» της Αστυπάλαιας και οι Μykonians!

Must Read

Ξένοι stars, εγχώριοι celebrities και αστέρια της μπάλας απολαμβάνουν τα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο να κρατά τα σκήπτρα! Πρώτη και καλύτερη η πιστή στο ραντεβού της με την Ελλάδα Κέιτ Χάντσον, η οποία βρίσκεται ήδη με την οικογένειά της για διακοπές στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της MailOnline, η πρωταγωνίστρια του σινεμά το Σάββατο φιλιόταν με πάθος με τον αγαπημένο της Ντάνι Φουτζικάουα σε παραλία, η οποία ωστόσο δεν διευκρινίζεται ποια είναι.

Η Κέιτ Χάντσον αποβιβάζεται από σκάφος

Η ηθοποιός τα τελευταία δέκα χρόνια επιλέγει για τις διακοπές της το νησί των βόρειων Σποράδων και δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από τον αγαπημένο της προορισμό!

Σύμφωνα με τη MailOnline, η 42χρονη ηθοποιός γιόρτασε με τον πρώην κιθαρίστα των Chief και συνιδρυτή της Lightwave Records τα 35α γενέθλιά του έχοντας μαζί της και τη δίχρονη κόρη τους, τη Ράνι!

«Καυτά» φιλιά της Χάντσον στην παραλία

Και όλα αυτά πριν η Χάντσον πέσει με τα μούτρα στα γυρίσματα του σίκουελ του Netflix «Knives Out 2». Μαζί με το ζευγάρι είναι και η μητέρα του Φουτζικάουα Μελίσα, η οποία προσέχει τόσο την εγγονή της στην παραλία, όταν οι γονείς της επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ, όσο και τον μεγαλύτερο γιο της Χάντσον από τη σχέση της με τον τραγουδιστή των Muse Ματ Μπέλαμι, τον 9χρονο Μπίνχαμ.

Η Γκόλντι Χον, η Κέιτ Χάντσον και ο Ντάνι Φουτζικάουα

Επίσης, στη Σκιάθο βρίσκονται και η Γκόλντι Χον, η μητέρα της ηθοποιού, μαζί με τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ, που έφτασαν λίγο νωρίτερα από τη 42χρονη και μένουν σε ξεχωριστή βίλα.

Γυναικοπαρέα

Οσο για τους δικούς μας σταρ; Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές στην Covid free Αστυπάλαια έκαναν η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου, με τις δυο ηθοποιούς να έχουν στην παρέα τους και άλλες δύο φίλες τους!

Δούκα και Ναυπλιώτου στο νησί της Αστυπάλαιας

Η παρέα των τεσσάρων γυναικών ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί και μέσα από το Instagram ενημέρωναν τους διαδικτυακούς τους φίλους πώς περνάνε, με τις Δούκα και Ναυπλιώτου να ποζάρουν στον φακό αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Μάλιστα, η Ναυπλιώτου με μια ρομαντική διάθεση κατέθεσε τα συναισθήματά της στα social media, γράφοντας μεταξύ άλλων:

Η Μαρία Ναυπλιώτου αφήνεται στα χάδια του ήλιου

«Γύρω στα τέλη Μαΐου η φίλη μου Ζέτα Δούκα μού ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Εκτός από τη γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένας ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας. Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά. Η φιλοξενία τους υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά!

Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία. Στις εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι Covid free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Ναυπλιώτου! Από την άλλη, στη Μύκονο η παρέλαση των celebrities τόσο στις παραλίες όσο και στα σοκάκια του νησιού καλά κρατεί!

Ελενα Κώνστα

Από τις πιο hot παρουσίες του φετινού καλοκαιριού είναι η δημοσιογράφος και μουσική παραγωγός Ελενα Κώνστα, η οποία φρόντισε να αναδείξει το κορμί της με ένα κόκκινο και άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι κάνοντας τις βουτιές στον Ορνό και προσφέροντας στην αντρική «παροικία» της παραλίας πλούσιο «οφθαλμόλουτρο»!

Ποδοσφαιριστές

Στο νησί των ανέμων όμως κάνουν τις διακοπές τους και Ελληνες ποδοσφαιριστές, με τον Τάσο Μπακασέτα της ΑΕΚ και τον Γιώργο Τζαβέλλα (ο οποίος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στην «Ενωση») να κάνουν τα μακροβούτια τους στις κοσμικές παραλίες του νησιού!

Γιώργος Τζαβέλλας και Τάσος Μπακασέτας

Οι παπαράτσι παραμόνευαν και έτσι έπαιξαν τη δική τους… μπάλα με τον φακό, απαθανατίζοντας τους δύο ποδοσφαιριστές! Και τα βράδια όμως ο κοσμοπολίτικος προορισμός αρχίζει και αποκτά ρυθμούς που θυμίζουν έστω και λίγο την προ Covid εποχή, με ξένους και εγχώριους celebrities να σεργιανίζουν στα Ματογιάννια!

Ζαν Πολ Γκοτιέ

Ο φακός πέτυχε τον Ζαν Πολ Γκοτιέ να βολτάρει ανέμελος, ψηφίζοντας και για αυτό το καλοκαίρι Μύκονο! Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας λατρεύει το νησί των ανέμων και το διαφημίζει σε όλο τον κόσμο κάθε φορά που πατά το πόδι του στην Ελλάδα!

Μοιραράκη – Κοντούλης

Στα σοκάκια του νησιού τριγυρνούσε και η βασίλισσα των χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη με τον καπετάνιο της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη, με το ζευγάρι να πετά για λίγο τις μάσκες προκειμένου να στηθεί για τις… καθιερωμένες φωτογραφίες! Οσο για τον Γιάννη Σατσίδη; Καλά το Λος Αντζελές και οι συνεντεύξεις με σταρ του Χόλιγουντ, αλλά σαν τη Μύκονο δεν έχει, οπότε μια απόβαση στο νησί ήταν απαραίτητη!

Σαντορινιά η Χερτζίκοβα

Τον ελληνικό ήλιο απολαμβάνει από χθες η Εύα Χερτζίκοβα, η οποία πόσταρε στο Instagram δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη Σαντορίνη. Στο ένα το «χρυσό» κορίτσι του μόντελινγκ,

που άρχισε την καριέρα της το 1989 σε ηλικία 16 ετών, ποζάρει στο αεροδρόμιο του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ στο άλλο «κλικ» τη βλέπουμε με summer outfit, σε κάποιο μπαλκόνι, δίπλα σε ένα αναρριχώμενο γεράνι, με τους χιλιάδες followers της να την αποθεώνουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This