Οι «φυλές» των Mykonians περνάνε καλά και (μας) το δείχνουν

Απόβαση και από superstars του ποδοσφαίρου!

Must Read

Απ’ όλα έχει τις τελευταίες ημέρες ο πλανήτης Μύκονος! Προτάσεις γάμου από αστέρια της μπάλας, εγχώριους celebrities να σεργιανίζουν στα Ματογιάννια, πάρτι γενεθλίων πασπαλισμένα με χρυσόσκονη και βουτιές στις κοσμικές παραλίες του νησιού!

Στην περίπτωση του άσου της Μάντσεστερ Σίτι Ριγιάντ Μαχρέζ, ο κοσμοπολίτικος προορισμός καταπώς φαίνεται ήταν το ιδανικό μέρος για να κάνει πρόταση γάμου στη σεξοβόμβα σύντροφό του Τέιλορ Γουόρντ με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι! Δεν του έφτανε ένας γάμος, από τον οποίο απέκτησε δύο κορούλες, και ο μεσοεπιθετικός της Σίτι, θαμπωμένος από τα κάλλη της 23χρονης Γουόρντ, της πρόσφερε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο ένα μονόπετρο που στοίχισε, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, 400.000 λίρες. Η ξανθιά σεξοβόμβα είπε το πολυπόθητο «ναι» (κορόιδο είναι;) ύστερα από 16 μήνες παθιασμένης σχέσης!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ με την Τέιλορ Γουορντ

Εκτός από τον Μαχρέζ, στη Μύκονο βρέθηκε και ο… γκαφατζής Γερμανός τερματοφύλακας της Ουνιόν Βερολίνου Λορίς Κάριους (όσα έκανε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ έχουν μείνει στην ιστορία), ο οποίος έχει αδυναμία στο ασπρονήσι, που λέει και ο… Γαλάτης, και τα τελευταία καλοκαίρια δίνει το «παρών»! Ο ξανθομάλλης γκολκίπερ με αέρα μοντέλου (προτού καταφτάσει στη Μύκονο είχε χαλαρώσει και στη Σαντορίνη) έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια, ενώ τα μεσημέρια το έριχνε και στα extreme sports, με την κάμερα του Mykonos Live TV να έχει γίνει σκιά του!

Λορίς Κάριους

Στο νησί των ανέμων δεν είχαμε μόνο προτάσεις γάμου, αλλά και λαμπερά πάρτι γενεθλίων. Η Χριστίνα Παππά κάλεσε φίλους της και αγαπημένα πρόσωπα στο Azul Condesa, το νέο μεξικάνικο εστιατόριό της! Από το πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού και πετυχημένης επιχειρηματία δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της Δημήτρης, με την εορτάζουσα να κλέβει φυσικά την παράσταση! Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν οι Χάρης Σιανίδης, Μαρία Καλάβρια, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (η Barbie της «Φάρμας» πήγε και για μπάνιο στην Ψαρού, όπου προκάλεσε πανικό), Σόφη Πασχάλη (και εκείνη ξαμολήθηκε στις παραλίες) και πολλοί άλλοι.

Η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη

Ο Χάρης Σιανίδης όμως δεν κατέβηκε μόνος στο νησί αλλά με την Αννα Βίσση, η οποία μετά την πρεμιέρα των συναυλιών της στο θέατρο Αλσος πήγε στη Μύκονο για να ριλαξάρει. Ο γνωστός pr manager και η Βίσση έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια, με τη διάσημη τραγουδίστρια  ντυμένη με πράσινο πουκάμισο και μαύρο τζιν παντελόνι να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων!

Ο Χάρης Σιανίδης με την Άννα Βίσση

Eκτός από τη Βίσση, οι παπαράτσι εντόπισαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την Αννίτα Ναθαναήλ (το look της ήταν άκρως εντυπωσιακό). Ο Iron Mike και η Ναθαναήλ χαμογέλασαν στον φακό και συνέχισαν ανέμελοι τις βόλτες τους!

Και αν κάποιοι «πιάστηκαν» από τον φακό στις βραδινές βόλτες τους, η Ελλη Κοκκίνου «αιχμαλωτίστηκε» σε γνωστό beach bar στον Ορνό. Η τραγουδίστρια χάρηκε τα καταγάλανα νερά παρέα με την Ελενα Γαλύφα! Μάλιστα όταν αντιλήφθηκε τους παπαράτσι όχι μόνο δεν έδειξε να ξαφνιάζεται, αλλά τους χαιρέτησε με ένα νεύμα της!

Η Έλλη Κοκκίνου με την Έλενα Γαλύφα

Την καλύτερη διαφήμιση της Σκιάθου στο εξωτερικό εξακολουθεί να κάνει η Κέιτ Χάντσον. Η 42χρονη ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στο νησί των Σποράδων εδώ και αρκετές μέρες με την οικογένειά της, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από εκδρομή που έκανε με σκάφος στις παραλίες και τις σπηλιές του νησιού. Μαζί με τα παιδιά της και τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάβα έκανε βουτιές από το σκάφος στα κρυστάλλινα νερά της περιοχής και εν συνεχεία έπαιξαν στην άμμο, ενώ την επόμενη μέρα αποκάλυψε μέσα από stories του Instagram ότι μαζί της στο νησί έχει φέρει και την personal trainer της Νικόλ Στούαρτ. Όπως ανέφερε σε αυτά, μετά την τρίτη εγκυμοσύνη της δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στην πρότερη φυσική κατάστασή της, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ασκείται και στις διακοπές της. Και οι φωτογραφίες με το brazilian bikini αποδεικνύουν ότι οι κόποι της πιάνουν τόπο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This