ΛεΠα: Η Κόνι είναι 100% επαγγελματίας (video)

Must Read

Ο Λευτέρης Πανταζής ή αλλιώς ΛεΠα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μεταξύ άλλων μίλησε για την «εκρηκτική» κόρη του Κόνι Μεταξά αλλά και τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά «Η Κόνι είναι επαγγελματίας 100%. Όταν ξεκινήσει μια δουλειά, δίνεται σε αυτό, κάνει πρόβες στο χορό, στο τραγούδι.[…] Δεν αργεί ποτέ, είναι στην ώρα της».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις αισθησιακές φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό. «Νομίζω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Κόνι, επειδή έχει κάνει πέντε χρόνια στην Αμερική, είναι αυτό το στυλ, αυτό που έχει σπουδάσει, αυτό που τους έχουν μάθει εκεί».

Βέβαια ο Λευτέρης Πανταζής, όπως ανέφερε, όπου πρέπει προσπαθεί να την συμβουλεύει για όλα τα εφόδια που πρέπει να έχει ένα καλλιτέχνης και να της δίνει αγάπη μιας και λόγω απόστασης δεν είχε τη δυνατότητα «Καμιά φορά την παίρνω τηλέφωνο και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε! Και μου λέει «μπαμπά, είναι καλλιτεχνικές».

Αναφορικά με τους γάμους, ο ίδιος δήλωσε πως λόγω της δύσκολης δουλειάς «η γυναίκα πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=q_B_hL9Kfwc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This