Η Βίκυ Κάβουρα απαντάει στις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη (video)

«Δεν ξέρω ποια είναι η… Μαριλένα»

Must Read

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονα ευθύνες ότι ο Γιώργος Λιβάνης έχει ξεπεράσει τη Μαριαλένα, η οποία φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά μέσα στο survivor με τον πρώην σύντροφο της Σάκη Κατσούλη, και να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Βίκυς Κάβουρα.

Η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα 33 της χρόνια και παρουσιάσει τη συλλογή της με μαγιό και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί για να της ευχηθεί αλλά και για να αποσπάσει τις πρώτες της δηλώσεις.

Η Βίκυ Κάβουρα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ειδύλλιο που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ εκείνης και του γνωστού τραγουδιστή, γεγονός το οποίο διέψευσε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι που το γράφετε πως δεν ισχύει. Είμαστε φιλαράκια με αυτό το παιδί. Κρίμα είναι να γράφονται πράγματα συνέχεια. Δε μου αξίζει κάτι τέτοιο.»

Στην ερώτηση αν ο Γιώργος Λιβάνης της έχει μιλήσει για την Μαριαλένα, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω ποια είναι η… Μαριλένα, δε βλέπω Survivor. Έχω ακούσει κάποια πράγματα σε συζητήσεις. Ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι.»

«Μου έχει γίνει και μένα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν είναι του γούστου μου», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This