Σάντρα Βουτσά για τον αδερφό της Φοίβο: «Είναι ο πιο άτυχος! Θα βλέπει τον μπαμπά του μόνο μέσα από τις ταινίες» (video)

O Φοίβος μεγάλωσε και έχει γίνει ένας μικρός κύριος!

Must Read

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τις ταινίες του Κώστα Βουτσά έγινε χθες στο Άλσος Περιστερίου και παρευρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού και ο γιος τους Φοίβος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η κόρη του αλήστου μνήμης ηθοποιού Σάντρα Βουτσά, καθώς επίσης και αρκετοί καλλιτέχνες όπως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Τάσος Χαλκιάς, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Νίκος Μουρατίδης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Βίκυ Κάβουρα κ.α.

Η Αλίκη Κατσαβού με το μονάκριβο γιο της φωτογραφήθηκαν και όπως είναι εμφανές το πεντάχρονο αγόρι έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει γίνει ένας μικρός κύριος.

Αλίκη Κατσαβού, Φοίβος Βουτσάς

Σάντρα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, Φοίβος Βουτσάς
Η Αλίκη Κατσαβού με τον Φοίβο Βουτσά και τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη
Χριστίνα Αλεξανιάν
Τάσος Χαλκιάς
Αλίκη Κατσαβού, Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Μουρατίδης
Νίκος Μουρατίδης, Βίκυ Κάβουρα
Χριστίνα Αλεξανιάν, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Βίκυ Κάβουρα
Φοίβος Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, Μαρίλια Μητρούση
Δημήτρης Κρητικός, Μαρία Ιωαννίδου
Μαρία Ιωαννίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στην εκδήλωση και απόσπασε δηλώσεις από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι μίλησαν με τα πιο όμορφα λόγια για τον μεγάλο ηθοποιό.

«Δεν μπορώ ακόμα να βλέπω τις ταινίες με τον πατέρα και τη μητέρα μου. Δεν μπορώ να τους ξεχάσω μέσα στη μέρα ούτε μια στιγμή», είπε συγκινημένη η Σάντρα Βουτσά.

Αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγο του πατέρα της Θεανώ Παπασπύρου δήλωσε: «Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις με τον δικηγόρο μου. Έχουν συναισθηματική αξία και θα ήθελα να έχω κάτι από τον πατέρα μου», ενώ για τον μικρό της αδερφό εκτιμά πως «ο μικρός Φοίβος είναι ο πιο άτυχος. Θα βλέπει τον μπαμπά του μόνο μέσα από τις ταινίες».

Δείτε επίσης: Αλίκη Κατσαβού: «Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έκανε ο Φοίβος μετά τον θάνατο του πατέρα του ήταν όταν…» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This