Άγριο «στόλισμα» στον Κιάμο και στο Posidonio μετά την απόφαση να μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι

Και... χώσιμο από την «αντάρτισσα» Αθηνά Κουιμτσίδου: «Γλείψε λίγο ακόμη τους δικτάτορες»!»

Must Read

Την οργή χιλιάδων χρηστών, πολλοί εκ των οποίων τον έραιναν επί χρόνια με γαρίφαλα στις πίστες των κέντρων όπου τραγουδούσε, προκάλεσε το βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Κιάμος, για να ανακοινώσει ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, αλλά μόνο για… εμβολιασμένους, στηρίζοντας προκλητικά το κυβερνητικό επιχείρημα για διχασμό της κοινωνίας!

«Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο Covid-free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Posidonio οι μάσκες πέφτουν» αναφέρει στο βίντεο ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Το λάβαρο του διαχωρισμού

Την ώρα που οι καταχρεωμένοι από το πολύμηνο λουκέτο που επέφερε το lockdown επιχειρηματίες της εστίασης απευθύνουν έκκληση στους κυβερνώντες να σταματήσουν να ξεχωρίζουν τους θαμώνες σε εμβολιασμένους και μη, ο Πάνος Κιάμος σηκώνει πρώτος το λάβαρο του διαχωρισμού, ακολουθώντας πιστά την προτροπή του Aδωνη Γεωργιάδη προς τους καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις περί εμβολιασμού!

Λέτε έπειτα από αυτό να δούμε στην πρεμιέρα του κυβερνητικούς παράγοντες να διασκεδάζουν με τα τραγούδια του ή ακόμη και τον Aδωνι να του πετάει πανέρια με λουλούδια;

Ο Πάνος Κιάμος έχτισε την καριέρα του επάνω στα πάκα με χαρτονομίσματα που άφηναν απλόχερα οι θαυμαστές του, όμως πλέον τους γυρίζει την πλάτη και υιοθετεί την εκβιαστική εξαγγελία της κυβέρνησης, ανακοινώνοντας ότι όποιος δεν έχει εμβολιαστεί δεν θα μπαίνει στο μαγαζί όπου τραγουδά.

Oπως είναι φυσικό, το βίντεο αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση χιλιάδων χρηστών, εμβολιασμένων και μη. Αρκετοί εξ αυτών κάνουν λόγο για ρατσισμό και του εύχονται ακόμη και… λουκέτο! Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που άφησαν να εννοηθεί ότι ο τραγουδιστής «τα πήρε» από την κυβέρνηση για να προβεί σε τέτοιες δηλώσεις.

«Τα τσέπωσες και εσύ από τον Κούλη! Σε βλέπω και εσένα σε μερικά χρόνια στο “Survivor” για να βγάλεις κανένα φράγκο! Καλό λουκέτο!» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Τον Πάνο Κιάμο «στόλισε» και η γνωστή Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας Αθηνά Κουιμτσίδου, σχολιάζοντας στο προφίλ του στο facebook: «Αντε, βρε γελωτοποιέ… Ξεχνάς μάλλον ποιοι σε έφεραν εκεί που είσαι. Γλείψε λίγο ακόμη τους δικτάτορες»!

Σε άλλο σχόλιο ένας -πρώην, πλέον- θαυμαστής του τραγουδιστή δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει το πόδι του σε κέντρο όπου θα τραγουδά ο συγκεκριμένος. «Εφαγες κόκκινη κάρτα για πάντα. Εσύ και το μαγαζί, που είναι το πρώτο μαγαζί που κάνει διακρίσεις και κοινωνικό αποκλεισμό σε όσους το στήριξαν τόσα χρόνια. Γιατί ντρέπεσαι να το πεις; Κορονοπάρτι και καλό λουκέτο μέσα από την καρδιά μου».

Πάντως, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι, ενώ έχουν εμβολιαστεί, δεν θα καταδεχτούν να αφήσουν τα χρήματά τους σε οποιοδήποτε κατάστημα τους κάνει έλεγχο για να περάσουν την πόρτα. «Σπεύσατε όλοι να βοηθήσετε οικονομικά στον φιλόμουσο ναό του αοιδού, υπέρμαχο του εμβολιασμού και του διαχωρισμού πολιτών. Αν και εμβολιασμένος, δεν θέλω έλεγχο για να μπω στο μαγαζί που θα ξοδέψω τα λεφτά μου» έγραψε ένας από αυτούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This