Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Ακόμα δίνω μάχη για τη ζωή μου»

«Δεν μπορώ να περπατήσω, Δεν βλέπω καλά, οι λεπτές κινήσεις των χεριών μου δεν λειτουργούν καλά...»

Must Read

Η Κατερίνα Βρανά το 2017 είναι το θάνατο κατάματα, καθώς διαγνώστηκε με διάτρηση εντέρου και σηψαιμικο σοκ τα οποία την οδήγησαν στην εντατική.

Ωστόσο η γνωστή κωμικός με τη βοήθεια των γιατρών στη Μαλαισία αλλά και τη θέλησή της για ζωή κατάφερε και έζησε, όμως ο δρόμος προς την αποκατάσταση της υγείας της δεν φαίνεται να είναι εύκολος ακόμα.

Δείτε επίσης: H Κατερίνα Βρανά για το πρόβλημα υγείας της: «Έχω ακόμα πρόβλημα κίνησης, όρασης, ισορροπίας» (video)

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Real Life αποκάλυψε πως έπειτα από τέσσερα χρόνια από το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα, έχει ακόμη κινητικές δυσκολίες για τις οποίες δίνει καθημερινά το δικό τους αγώνα προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.

«Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω. Δεν βλέπω καλά, οι λεπτές κινήσεις των χεριών μου δεν λειτουργούν καλά, οπότε δεν μπορώ να γράψω. Τώρα μπορώ πιο καλά να κρατήσω το πιρούνι αλλά δεν μπορώ να βαφτώ και αν βουρτσίσω τα μαλλιά μου. Αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κάνω ποτέ…

Η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο είναι αυτό που μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και χαρά, αυτό μου φτιάχνει το κέφι. Ο κόσμος μού έχει σταθεί πολύ. Με έχουν συγκινήσει πολύ τα μηνύματα και η αγάπη που λαμβάνω. Μπορεί να ακούγομαι σαν ντίβα του ’60 αλλά, πραγματικά, η αγάπη που μου έχει δώσει το κοινό είναι μια τεράστια δύναμη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!» ανέφερε η αγαπημένη κωμικός, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε πως εκτός από την αγάπη του κόσμου, δύναμη άντλησε και από το χιούμορ που την διακατέχει.

«Πιστεύω ότι, εκτός από τον χειρουργό στη Μαλαισία, το χιούμορ είναι αυτό που μου έσωσε την ζωή. Άσε το ένα μήλο την ημέρα… Αν μπορείς μια φορά την ημέρα να γελάς δυνατά από την κοιλιά σου, κάνει πάρα πολύ καλό, όχι μόνο στην σωματική υγεία αλλά και στην ψυχολογία σου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This