Απασφάλισε η Ναταλία Γερμανού: «Λογαριασμό θα σου δώσει πως θα βγάλει το ψωμί της; Ντροπή κάπου» (video)

Must Read

Φανερά εξοργισμένη με τις δηλώσεις που έκανε η Μέγκι Ντρίο για την Παρασκευή Κερασιώτη είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν μπόρεσε να κρατηθεί και απασφάλισε κατά την διάρκεια της εκπομπής της. 

Αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο, η οποία ανέφερε: «Θα περπατήσω στις πασαρέλες του Βαλεντίνο. Αρχίζω και φτάνω εκεί, στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι όλες που πέρασαν από το GNTM αυτό ήθελαν. Τώρα, μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο, όπως η Παρασκευή. Έμεινα συγκλονισμένη. Υποτίθεται ήταν και το φαβορί του Elite στο Λονδίνο. Elite στο Λονδίνο πού είσαι; Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε. Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια. Δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα η καινούρια, η αντικαταστάτρια. Η Βίκυ Καγιά θα είναι βέβαια στο DWTS, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της. «Η Μέγκι είχε βγει κάποια στιγμή και είπε ότι τη μισώ και κάτι έχω μαζί της. Κάπου το είχε πει. Μα δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά και να θέλω να πω μια καλή κουβέντα, δε με βοηθάς. Λες το ένα χειρότερο πράγμα, πίσω από το άλλο. Πρώτον να θέλεις να λέγεσαι μοντέλο και να σε ρωτάνε για το πασίγνωστο μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά και να λες ότι δεν την ξέρεις και ποια είναι αυτή…

Αλλά ας αφήσουμε το GNTM. Είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλες οι κοπέλες αυτό θέλαμε και κάποιες άλλες ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες; Για την Παρασκευή; Και να λες ότι έχεις μείνει άφωνη; Δηλαδή ντροπή κάπου! Τι να πω ρε συ; Η Παρασκευή είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Όλοι υποκλίθηκαν στην ομορφιά της. Τελείωσε το GNTM και αποφάσισε να βιοποριστεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Λογαριασμό θα σου δώσει η κοπέλα πως θέλει να βγάλει το ψωμί της; Για τον Χριστό και την Παναγία δηλαδή. Κάπου έλεος. Το κλείνω. Δεν την γνωρίζω, δεν θα το συνεχίσω άλλο» είπε, εμφανώς εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This