Η Μέγκι Ντρίο ξαναχτυπά με νέες ζηλόφθονες δηλώσεις για την Παρασκευή Κερασιώτη (video)

«Είμαι μια κοπέλα που δεν πήρε μπουστ, εκείνη τη στήριξαν όλοι στον χώρο.»

Must Read

Αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμη μία φορά η Μέγκι Ντρίο με τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε σχετικά με την απόφαση της Παρασκευής Κερασιώτη να δουλέψει στην Μύκονο ως σερβιτόρα για να βγάλει τα προς το ζην.

Δείτε επίσης: Η Παρασκευή Κερασιώτη απαντάει στους επικριτές της: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα»

Εξαιτίας αυτών των δηλώσεών της, το νεαρό μοντέλο δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια στα social media. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την θέση της, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Η Παρασκευή δουλεύει σερβιτόρα στη Μύκονο. Δεν θίγουμε κανέναν σερβιτόρο. Έχω δουλέψει κι εγώ σε μπαρ, νύχτα. Όλοι έχουμε περάσει από αυτές τις δουλειές. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τη δουλειά. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Αυτό που λέω είναι ότι το κορίτσι θέλει να ζήσει αυτό που ζει, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για την εμπειρία και μετά να δώσει βάση στη μόδα», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του GNTM ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προώθηση που έκαναν οι κριτές του reality μόδας στην μελαχρινή καλλονή, (σε σχέση με εκείνη) υποστηρίζοντας πως δεν την αξιοποίησε.

«Ήταν σε ένα reality, την μπούσταραν τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που δεν πήρε μπουστ, εκείνη τη στήριξαν όλοι στον χώρο. Την έβγαλαν τόσο πολύ μπροστά, της έκανα σύμβαση με το Elite στο Λονδίνο. Πριν από ένα μήνα είχε κάνει καμπάνιες. Μην ξεχνάμε ότι δεν βγαίνουν άφραγκοι από το GNTM. Ας πούμε η Καζαριάν δεν πήγε ποτέ να δουλέψει στη Γερμανία. Δεν έχω ακούσει να κάνουν δουλειές οι νικήτριες με βάση τα συμβόλαιά τους. Δεν είπα ποτέ ότι είναι κακό να είσαι σερβιτόρος αλλά αν εγώ είχα τις ίδιες ευκαιρίες θα τις έπιανα από τα αυτιά», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This