Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθαρίζει αν συνευρέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη Παππά (video)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως αντέδρασε η τραγουδίστρια μετά την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη.

Must Read

Σάλο προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη στον τελικό του Survivor, καθώς αποκάλυψαν ότι o Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου συνευρέθηκαν ερωτικά στο δάσος του Αγίου Δομίνικου.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στο γεγονός και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αντίδραση της γνωστής τραγουδίστριας, ύστερα από τις δηλώσεις του συναδέλφου της.

«Όταν ειπώθηκε η Ελευθερία κοκκίνισε. Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί τότε ήμασταν σε διαφορετικές παραλίες, αν θυμάστε το σκηνικό. Άρα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ζήτησε μικρόφωνο να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το μικρόφωνο το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο, δεν το αφήνει. Νόμιζε ότι ήταν στο συμβούλιο», είπε ο νεαρός επιχειρηματίας.

Την δική της εξήγηση όμως κλήθηκε να δώσει η κύπρια τραγουδίστρια σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία διέψευσε κατηγορηματικά τους συναδέλφους της. 

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά “τρολάρει” και τα λέει όπως τα λέει μοναδικά. Εννοείται πως όχι. Έλεγα δεν υπάρχει και ο Παππάς να σε βάλει στη θέση σου. “Σου χρειάζεται ένας Παππάς” του λέω. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Γέλασα. Αν είχαμε συμβούλιο θα του τα έλεγα και θα τον ψήφιζα. Εκείνη την ώρα είπα “ώπα”. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Δεν θέλει το κακό μου. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This