Survivor: O Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης αποκάλυψαν ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά – H Μαριαλένα είναι «single» (video)

Ο λόγος που απουσίαζαν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης από τον τελικό του Survivor.

Must Read

Την βόμβα της είχε πετάξει πριν λίγες μέρες η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», καθώς αποκάλυψε πώς δύο πρώην συμπαίκτες της στο survivor συνευρέθηκαν ερωτικά.

Η δήλωση της αυτή προκάλεσε σάλο με πολλούς να αναρωτιούνται και να προσπαθούν να μαντέψουν για το ποιοι παίκτες συνουσιάστηκαν μέσα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου.

Εν τέλει το μυστήριο λύθηκε χθες στον τελικό του reality επιβίωσης από τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη.

Την ώρα που ο Γιώργος Λιανός ρωτούσε τον Πάνο Καλίδη για το πώς μπόρεσε να διαχειριστεί τις ορμές του, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να τον μεταπείσει, υπενθυμίζοντάς του ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα.

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Εντάξει, δεν το λέω. Πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους, όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα. ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία. Φιλάκια, γεια σας!», είπε στην συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να αλλάξει κουβέντα και απευθύνθηκε ξανά στον Πάνο Καλίδη, διότι είχαν αφήσει μία κουβέντα στην μέση. Μάταια όμως ο παρουσιαστής προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αφού ο τραγουδιστής έδωσε την χαριστική βολή.

«Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ο λόγος που απουσίαζαν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης από τον τελικό του Survivor.

Ο τελικός όπως και ο ημιτελικός ξεκίνησαν με αρκετές απουσίες. Eκτός από τον James Kαφετζή, τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Αλέξη Παππά και τη Νικολέτα Μαυρίδη για τους οποίους ήταν γνωστός ο λόγος απουσίας τους, από τον τελικό έλειπαν και η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και Αγγελική Λάμπρη.

Δείτε επίσης: Ο James Καφετζής αποκάλυψε τον λόγο που που απουσίαζε από τον ημιτελικό: «Δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό»

Oι δύο φίλοι του James καφετζή, μέσα από στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψαν γιατί βρίσκονταν εκτός τελικού.

«Έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή Υoutuber.

«Ο μαϊντανός Τζέιμς Καφετζής μετά από rapid τεστ που έκανε βγήκε θετικός… Επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώσει», έγραψε με την σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι… single

Το survivor έφτασε χθες στο τέλος του και το έπαθλο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» εξέφρασε τη χαρά της πού ο πρώην σύντροφος της ήταν ο νικητής του φετινού reality επιβίωσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια. Η φωνή μου έχει κλείσει από τις φωνές. Είμαι το γούρι του, έτσι φαίνεται. Είμαι συγκινημένη. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα με τον Σάκη. Ο ένας στήριξε τον άλλον, ο ένας βοήθησε τον άλλον και είμαι πολύ περήφανη που ο Σάκης σήκωσε την κούπα».

Αναφορικά με τη φημολογία ότι ο Σάκης Κατσούλης θα της έκανε πρόταση γάμου στον τελικό, η Μαριαλένα απάντησε: «Ποια πρόταση γάμου; Είπαμε ρε παιδιά!» ενώ για την σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, αποκάλυψε:

«Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση εννοείται. Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο».

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και τα δάκρυα για τον Γιώργο Λιβάνη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This