Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο: «Δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί σε όλη αυτή τη δημοσιότητα» (video)

«Είναι προκλητικός! Aισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα».

Must Read

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη ότι η Ελευθερία Ελευθερίου πιο Αλέξης Παππάς συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο, προκάλεσε αντιδράσεις.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε από όλες τις πρωινές εκπομπές, ανάμεσα σε αυτές ήταν και η εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να γίνεται έξαλλος με την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

«Το θέαμα ήταν παρακμής. Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής. Πολύ κακοφτιαγμένο, κακοφωτισμένο. Ήταν ένα πράγμα που δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές. Ήθελε να στρέψει τις κάμερες πάνω του. Ήθελε κάτι να πει και είπε μια χυδαιότητα. Είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους τους οποίους ενέπλεξε. Δεν του έδωσε κανένας αυτό το δικαίωμα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, με τον παρουσιάστή της εκπομπής να συμπληρώνει:

«Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει. Μου είναι συμπαθής αλλά εδώ έχασε το μέτρο. Άσχετα με το αν έγινε η πράξη ή όχι -που όλοι χθες καταλάβαμε ότι έγινε- θα έπρεπε να αντιδράσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι προκλητικός. Νομίζει ότι είναι τόσο εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος και αυτή τη στιγμή αισθάνεται τόσο μεγαλείο που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα».

Δείτε επίσης: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθαρίζει αν συνευρέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη Παππά (video)

Όσον αφορά το γεγονός ότι τραγούδησε μαζί με τον γιο του στον τελικό, Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος, σχολίασε: «Εγώ δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί σε όλη αυτή τη δημοσιότητα, να τραγουδάει πανηγύρι στο Survivor»

«Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου άρεσε η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του. Έλα μωρέ Γιώργο, ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με την οικογένεια του. Μη κάνεις κριτική. Εσύ θα αποφασίσεις για τα δικά σου παιδιά και τη δική σου οικογένεια», του απάντησε η Φαίη Σκορδά.

https://www.youtube.com/watch?v=yozNZHetVkc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This