Η απάντηση του Κατσούλη στα παράπονα του παππού του – Τι είπε η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη; (video)

H Μαριαλένα ξεκαθαρίζει αν ο Σάκης έχει ασκήσει βία πάνω της.

Must Read

Το Survivor τελείωσε και τα φώτα έχουν στραφεί στην αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη σχετικά με την ερωτική συνεύρεση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, αλλά και στην σχέση του Σάκη Κατσούλη (και όχι στη νίκη του) με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του reality επιβίωσης μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» έδωσε απαντήσεις για όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον.

Στην ερώτηση αν ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη του ευχήθηκαν για τη νίκη του, εκείνος απάντησε: «Ούτε καν δεν με πήρε η τριάδα! Δεν νομίζω ότι θα με πάρουν ποτέ. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα παιδιά… αλλά αγάπη. Αν βγαίνεις από ένα παιχνίδι και συνεχίζεις να κρατάς κακία, τότε υπάρχει θέμα. Όσον αφορά στις δηλώσεις του Μπάρτζη, νομίζω η Μαριαλένα είναι η κατάλληλη να απαντήσει και έχει απαντήσει με τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Ο καθένας έχει την άποψή του, τον χαρακτήρα και τη γνώμη του και είναι σεβαστή όποια κι αν είναι».

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν να έχει αναζωπυρωθεί ο έρωτάς τους μέσα στο παιχνίδι, δήλωσε: «Το Survivor είναι έναν παιχνίδι εγκλεισμού, θέλεις να επιβιώσεις και αν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο να πεις μια κουβέντα για να μην τρελαθείς. Είχαμε ο ένας τον άλλον και είχαμε εμπιστοσύνη γιατί είχαμε ζήσει δυο χρόνια μαζί. Ήμασταν κοντά και η σχέση μας ήταν αυτή που βλέπατε».

Αναφορικά με το χρηματικό έπαθλο κι αν θα το μοιραστεί με την Μαριαλένα, ο νεαρός επιχειρηματίας παραδέχτηκε πως θα την βοηθήσει οικονομικά για να ανοίξει το δικό της personal studio.

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να μοιράσουμε το έπαθλο. Θα τη βοηθήσω όμως να κάνει το δικό της personal studio. Αναγνωρίζω όσα έχει κάνει για μένα μέσα στο παιχνίδι. Την αγαπάω και τη λατρεύω και θέλω να τη βοηθήσω. Αξίζει και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, στον τομέα του αθλητισμού. Σίγουρα δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Κοιτούσαμε να είμαστε καλά και να επιβιώσουμε», τόνισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μητέρα της πρώην συντρόφου της η οποία έκανε διάφορες αρνητικές δηλώσεις για εκείνον κατά καιρούς. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πως θέλει να μιλήσει μαζί της εξαιτίας όσων έχει πει.

«Με τους γονείς της Μαριαλένας δεν έχω μιλήσει, αλλά θα μιλήσω γιατί έμαθαν όσα ειπώθηκαν μέσα από την εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή «Πρωινό» ωστόσο την δικαιολόγησε λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Είναι μαμά και έχει μια κόρη που ήταν πολύ καιρό μακριά. Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά κι εγώ έμαθα από τους γονείς μου ότι είχαν πολλά τηλεφωνήματα, αλλά δεν βγήκαν να μιλήσουν. Οι γονείς μου το χειρίστηκαν διαφορετικά, αλλά μπορώ να καταλάβω τη μαμά της Μαριαλένας. Ό,τι έχει πει είναι απόλυτα κατανοητό από μεριάς μου. Καλή καρδιά»

Tέλος αναφέρθηκε στα παράπονα που είχε κάνει ο παππούς του δηλώνοντας: «Ο παππούς… Και αυτό έμαθα χθες. Μεγάλη ιστορία. Γίνεται να πας με την κοπέλα σου διακοπές και να μείνεις στον παππού σου; Πήγαμε να τον δούμε, φάγαμε μαζί και νοικιάσαμε ένα σπίτι να μείνω με την σύντροφό μου. Τι πιο ανθρώπινο να θες να μείνεις αλλού με τον άνθρωπό σου. Στα εγκαίνια δεν καλούμε… Έρχεται όποιος μας αγαπάει. Δεν κάλεσα κάποιον, ήρθαν 800 άτομα. Δεν τα κάλεσα, δεν ήταν γάμος μου. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα».

 

Η Μαριαλένα από την μεριά της ξεκαθάρισε την θέση της για την σχέση της με τον Σάκη λέγοντας: «Εγώ και ο Σάκης είμαστε στα χαμένα, δεν έχουμε προλάβει να πούμε τίποτα. Ό,τι βλέπατε έξω ήταν αυτό, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Γίνεται να παίζαμε ρόλο με τον Σάκη μέσα σε τέτοιες κακουχίες;»

Σχετικά με τον αρνητισμό που έχει η μητέρα της με τον Σάκη δήλωσε: «Έχω δει όλα όσα έχει πει η μαμά μου. Έχω μιλήσει μαζί της και μου έχει πει και εκείνη πώς το βλέπει το θέμα του Σάκη. Θέλω να τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους αυτές οι παρεξηγήσεις και να μπει ένα stop στο θέμα.»

«Παιδιά είναι δυνατόν; Ποια γυναίκα θα της ασκούσε κάποιος βία και θα του καθόταν να του μιλάει και να τον αγκαλιάζει; Μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια δεν το κάνει. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι από τη δική μου μεριά παρά του Σάκη. Είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τις φήμες που θέλουν τον πρώην σύντροφό της να έχει ασκήσει βία πάνω της, ενώ για τον Γιώργο Λιβάνη υποστήριξε πως του χρωστάει μία συγνώμη.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη. Είναι χρέος μου να του μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Πραγματικά στεναχωριέμαι με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, δεν του αξίζει. Θέλω να ακούσω τον Γιώργο, να δω τι έχει να μου πει. Αν θέλει να μου μιλήσει… 100% παρεξηγήθηκε η σχέση μου με τον Σάκη Κατσούλη. Είμαι αυθόρμητη, δεν σκεφτόμασταν τι θα φανεί και τι δεν θα φανεί έξω. Ήμασταν ο εαυτός μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This