Εύα Λάσκαρη: «O γιος μου από τον πρώτο μου γάμου μερικές φορές μου λέει “ο μπαμπάς λέει ότι είσαι τρελή”» (video)

«Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται»

Must Read

Μόλις τελείωσε το σχολείο ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χώρο του μόντελινγκ. Πήρε μέρος στα πελοποννησιακά καλλιστεία, όπου κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Πελοπόννησος 2001 σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Ο λόγος για την Εύα Λάσκαρη, η οποία στην συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Το πρώην μοντέλο υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Ντίνο Τσιώρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Έπειτα όμως από 5 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Εύα Λάσκαρη όμως έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, αφού βρήκε τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία Γιάννη Κουκουνάκη, από τον οποίο έγινε δεύτερη φορά μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στον τρόπο που κρατάει τις ισορροπίες στην οικογένειά της δεδομένου ότι έχει δύο παιδιά από διαφορετικό πατέρα.

«Το παιδί χρειάζεται τον μπαμπά του. Σίγουρα δική μου ζωή συνεχίζεται και αποφάσισα να παντρευτώ το δεύτερο άντρα μου και να κάνουμε και ένα παιδί, οπότε εάν θέλεις πρέπει να βρεις ισορροπία και όλα θα κυλήσουν πολύ ομαλά. Είναι λογικό να υπάρχουν και νεύρα νεύρα και πίεση αλλά με θέληση και αγάπη όλα μπορούν να γίνουνε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα έχω φέρει τόσο ωραία που και τα δυο μου παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ο μεγάλος γιος μερικές φορές μου λέει η “μαμά ο μπαμπάς λέει ότι είσαι τρελή” για αυτό δεν είμαστε μαζί του απαντάω»

Ο λόγος που απέρριψε τηλεοπτικές προτάσεις.

Η Εύα Λάσκαρη εδώ και χρόνια απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς προτιμάει να δίνει όλη της την ενέργεια αλλά και τον χρόνο της στα παιδιά της.

«Μου λείπει η δουλειά μου αλλά δεν γίνεται να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Είμαι μαμά που θέλω τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια να είμαι κοντά στο παιδί μου να το μεγαλώσω. Στην αρχή είχα τηλεοπτικές προτάσεις αλλά τις απέρριψα γιατί δεν γινόταν πραγματικά. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλούς μήνες ήμουν στο κρεβάτι» εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων.

Στην ερώτηση αν ως μοντέλο είχε δεχτεί κριτική για το σώμα της, εκείνη με ειλικρίνεια απάντησε:

«Όταν ξεκίνησα εγώ ήμουνα η μόνη κοπέλα που πραγματικά ήμουνα πιο μεγάλο νούμερο. Εγώ προσπαθούσα μία ζωή. Προσπαθούσα γιατί μία ζωή ήμουν παχιά. Όταν πλέον κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω, ξεκίνησα να κάνω δουλειές που αρμόζουν πιο πολύ στο σώμα μου. Είχα ακούσει ότι πρέπει να χάσω κιλά, όσο προσβλητικό και να ακούγεται γιατί εγώ δεν το θεωρώ προσβολή. Άμα δεν κάνω σε κάποιον δεν κάνω. Δεν είναι κακό να μου το πει.»

«Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται»

Τέλος, το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ελληνικό κίνημα #metoo αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί σεξουαλική πρόταση από άνθρωπο του θεάτρου που βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο στόχαστρο.

«Είχα δεχτεί πολύ παλιά όταν έπαιζα στο χαμάμ γυναικών μία πρόταση από κάποιον πάρα πολύ γνωστό που αυτή τη στιγμή κατηγορείται κιόλας. δεν είπα κάτι Τότε γιατί εντάξει δεν ήτανε κάποια ειδική πρόταση Απλά είναι κάποια συνεργασία έγινε με αφορμή την παράσταση που είχαμε είχαμε κάνει. Τον ευχαρίστησα χωρίς να πάω στο ραντεβού γιατί κάτι μου μύριζε αλλά πιστεύω ότι αυτά που λένε τελικά είναι αλήθεια για κάποιους ανθρώπους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This