Γιώργος Χρανιώτης: «Στα 20 μου ένας σκηνοθέτης μου έκανε “πέσιμο”»

Must Read

Μία δική του εμπειρία από την αρχή της καριέρας του αποκάλυψε στη Secret των Παραπολιτικών ο Γιώργος Χρανιώτης, όταν ένας σκηνοθέτης του την «έπεσε», με τον ηθοποιό να απαντά ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεται. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην συνεργασία που είχε πριν από μερικά χρόνια με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχω συνεργαστεί, αλλά όχι με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Τον Λιγνάδη τον θαύμαζα πολύ. Το μόνο που ήξερα από την προσωπική μου συνεργασία ήταν ότι ο Κιμούλης, ένας πολύ ενδιαφέρων καλλιτέχνης, είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, αλλά σε καμία περίπτωση εγκληματικός. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολος και καλώς ή κακώς δεν μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς. Εγώ είχα μαζί του μια υπέροχη συνεργασία», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Μπορώ να κάνω παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση»

Μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε γνωστή και την δική του εμπειρία. «Με όλη αυτή την ιστορία θυμήθηκα ότι στα 20 μου ένας σκηνοθέτης μού έκανε πέσιμο, αλλά εγώ αρνήθηκα την πρότασή του. Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Εγώ αντέδρασα πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήταν και μια ειδική στιγμή για μένα, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός, ήμουν 20 χρονών. Και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα αν πρέπει, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά, να ενδώσω σε κάτι τέτοιο ή όχι. Και αποφάσισα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να κάνω διάφορες παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά αυτή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση. Ήταν μάλλον καλό στη δική μου περίπτωση, γιατί μου λύθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Για το αν θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά αυτή. Ευτυχώς ήταν ευγενικός και το σταμάτησε. Αν όμως με δυσκόλευε, είχα τη σωματική δύναμη να τον απωθήσω. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που δεν μπόρεσαν να ουρλιάξουν σε έναν τέτοιο άνθρωπο και δυστυχώς έφυγαν από τη δουλειά» σημείωσε.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως την εμπειρία του αυτήν την μοιράστηκε με φίλους και αισθάνθηκε πολύ καλά και πολύ περήφανος, γιατί το χειρίστηκε με τον πιο έξυπνο τρόπο γιατί και στη δουλειά συνέχισε αλλά και ο σκηνοθέτης.

«Το σώμα μας είναι ναός και το πού το χαρίζουμε ερωτικά είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση»

«Το σώμα μας είναι ναός και το που χαρίζουμε ερωτικά το σώμα μας είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, που δεν έχει να κάνει καθόλου με την επαγγελματική μας ανέλιξη. Το σώμα κάποιου είναι ο ναός, που όταν αποφασίσει να ενδώσει ερωτικά σε κάποιον άλλον, το κάνει προσωπικά για δικούς του λόγους και νομίζω ότι αυτό είναι ένας πολύ ωραίος δρόμος και τρόπος να πορεύεσαι στη ζωή σου» κατέληξε ο Γιώργος Χρανιώτης, δίνοντας μία συμβουλή σε όσους νέους ανθρώπους ξεκινούν τώρα στο χώρο της υποκριτικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This