Τρίτη 3/8/2021

Γιώργος Χρανιώτης: «Ο Κιμούλης προσπαθεί να σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις μέσα σου» (video)

«Είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του»

Για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρισκόντουσαν καταγγελίες περί κακoποιητικών συμπεριφορών που έχουν γίνει από ανθρώπους του θεάτρου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν απασχόλησαν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη ήταν ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στον γνωστό σκηνοθέτη- ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Τη δήλωσή του αυτή δικαιολογείσαι σήμερα μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Καλοκαίρι not», εξηγώντας πως πρόκειται για έναν απαιτητικό σκηνοθέτη που προσπαθεί εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχουν οι ηθοποιοί που συνεργάζονται μαζί του.

«Είναι πολύ υγιές, αύριο ο Αλέξανδρος ο γιος μου να γίνει ηθοποιός και να μην έχω την ανησυχία που είχε η μητέρα μου και ο πατέρας μου όταν έγινα εγώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουμε ή δεν ξέρουμε, που κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών που θέλανε να ασχοληθούν με τον κόσμο του θεάματος. Αυτό είναι το υγιές κομμάτι, ότι στο μέλλον ένας αθλητής, ένας χορευτής, ένας ηθοποιός, θα μπορεί να μπει με σε αυτό το χώρο χωρίς να φοβάται τα παρελκόμενα του παρελθόντος που όλους μας είχαν ενοχλήσει και όλους μας αφορούν», είπε αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε πως: «Για μένα, το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που είναι απαιτητικός στον κόσμο του θεάτρου, αυτός που σε υποβάλλει σε μια διαδικασία αναζήτησης του ρόλου, του εαυτού σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως περισσότερες από αυτές που χρειάζεται. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί αν σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις μέσα σου.

Μάλλον σε παρασύρει σε ένα “ταξίδι” που είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Εμένα η δυσκολία μου είναι στο να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους όχι απαραίτητα εκκεντρικούς, όχι αυτούς που σου βάζουν εμπόδια αλλά αυτούς που σου στήνουν εμπόδια που θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος, είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του. Είναι απαιτητικός, όχι δύστροπος, απαιτητικός»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ