Η Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης είναι άρρωστος – Και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διαστροφές» (video)

Το θέατρο λέει χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό - «Με βίασε και εμένα ο θείος μου. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση»

Must Read

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Μαρία Ιωαννίδου αναφορικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος είναι κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. 

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» έκανε λόγο για «αρρώστια» του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία όμως δεν… μηδενίζει το γεγονός ότι είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ότι το θέατρο… χάνει ένα μεγάλο καλλιτέχνη.

Η ίδια σχολίασε ότι θα ήθελε να ακούσει και από εκείνον τι θα ήθελε να πει, ενώ ανέφερε ότι εκείνη γνώρισε έναν άλλο Φιλιππίδη: «Θέλω να πούμε ότι σήμερα δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή, έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος, που γνώρισα εγώ, πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός» δήλωσε.

Η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός χρήζει ψυχολογικής βοήθειας, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στη σύζυγό του Ελπίδα: «Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Έπρεπε να συμβεί. Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για την γυναίκα του, την Ελπίδα, που την γνωρίζω προσωπικά και για τον γιο του, που θα καταστραφεί η ζωή του. Πονάω, γιατί λεκιάζουμε το θέατρο. Δεν φταίει το θέατρο, επειδή βρέθηκαν 3-4 άρρωστοι και διεστραμμένοι» τόνισε.

Παρομοίασε τον Φιλιππίδη με τον… Μέγα Αλέξανδρο

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου παρομοίασε τον κατηγορούμενο πάλαι ποτέ αγαπητό ηθοποιό με τον… Ερνέστ Χέμινγουεϊ και τον Μέγα Αλέξανδρο! Όπως είπε, και εκείνοι είχαν διαστροφές όμως ήταν σπουδαίες προσωπικότητες με μεγάλο έργο: «Είναι άρρωστος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Ο Χέμινγουεϊ ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος. Όμως, μας άφησε ένα μεγάλο έργο. Ακόμα κι ο Μεγαλέξανδρος είχε μία διαστροφή».

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου ισχυρίστηκε ότι ο Φιλιππίδης «έπεσε» και σε εκείνη πριν από μερικά χρόνια, όπως τον απέφυγε. Λέει μάλιστα ότι και η ίδια βιάστηκε από τον θείο της αλλά… «τι να κάνουμε τώρα, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση»: «Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μία περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε κι εμένα. Βρήκα όμως, τρόπο και τον απέφυγα. Δεν μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και εμένα ο θείος μου. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει;».

Μάλιστα, η ίδια εκνευρίστηκε με την κριτική που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις της και τόνισε ότι είναι στο θέατρο από πολύ μικρή και ότι έχει κάθε δικαίωμα να λέει την… άποψή της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This