Η Εύη Μαυράκη ζευγάρι με τον συνθέτη Τζόναθαν Ελίας, μετά τον χωρισμό από τον «άπιστο» ΜακΓκρέγκορ

Έρωτας για βραβείο Emmy

Must Read

Την αγάπη στο πρόσωπο βραβευμένου με Emmy μουσικοσυνθέτη βρήκε η Εύη Μαυράκη, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ το 2017, όταν ο ηθοποιός των Star Wars εθεάθη να φιλάει άλλη γυναίκα στο Λονδίνο.

Εύη Μαυράκη – Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Η 55χρονη Ελληνίδα σκηνογράφος και σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία της με τον 65χρονο Τζόναθαν Ελίας, ο οποίος στην πολυετή μουσική καριέρα του έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Στινγκ και τη Σινέντ Ο’ Κόνορ. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο σε εστιατόριο με θέα τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, με τη Μαυράκη να κάνει λόγο για «μαγευτικές» διακοπές στο σχόλιό της που συνόδευε τη φωτογραφία.

Η Εύη Μαυράκη με τον Τζόναθαν Ελίας σε εστιατόριο με θέα τη λίμνη Κόμο

Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Εντεν της «Daily Mail», σε επικοινωνία που είχε μαζί του η Μαυράκη, του επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Τζόναθαν Ελίας. Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η 25χρονη κόρη της Κλάρα επικροτεί τη σχέση της μητέρας της κάνοντας «like» στη φωτογραφία.

Η Εύη Μαυράκη ήταν παντρεμένη για 22 χρόνια με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και απέκτησε τέσσερα παιδιά, όταν το 2017 χώρισαν μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών που έδειχναν τον σύζυγό της να φιλάει τη Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2020 και φέτος τον Ιούνιο ο ΜακΓκρέγκορ απέκτησε αγόρι με τη Γουίνστεντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This