H Παρασκευή Κερασιώτη μας παρουσιάζει την μητέρα της και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εκπληκτική

Σε εκείνη μοιάζει το νεαρό μοντέλο!

Must Read

Η Παρασκευή Κερασιώτη μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model» στον περσινό κύκλο του reality μόδας, ωστόσο, με την σκληρή δουλειά αλλά και την εξωτική της ομορφιά, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Το νεαρό μοντέλο που έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό λόγω του χαρακτήρα της, πριν λίγο καιρό εθεάθη στην Μύκονο να εργάζεται ως σερβιτόρα, για να μπορεί να βγάλει τα προς το ζην και να μπορέσει να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που αγαπάει περισσότερο, δηλαδή το μόντελινγκ, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως διαθέτει αρχές και ήθος.

Δείτε επίσης: Η Παρασκευή Κερασιώτη απαντάει στους επικριτές της: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα»

Η νεαρή Ρομά είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική της πορεία.

Αυτή την φορά όμως ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This