Η Γκέλυ Γαβριήλ κατακεραυνώνει τη Φόνσου μετά τις καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο «Σπίτι Του Ηθοποιού»

«Γιατί Άννα;»

Must Read

Δεν πέρασαν παρά 24 ώρες από τις σοκαριστικές καταγγελίες του Γιώργου Τράγκα, που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», για το Σπίτι του Ηθοποιού και το τελεσίγραφο που έχουν λάβει πέντε ηθοποιοί ότι σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν θα τους πετάξουν έξω και οι αντιδράσεις από συναδέλφους τους είναι σφοδρές!

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Γκέλυς Γαβριήλ, που ξέσπασε μέσω facebook αναδημοσιεύοντας όσα έγραψε χθες η «Espresso»: «Είναι επιβεβαιωμένα και λυπάμαι πραγματικά για όλο αυτό, λυπάμαι, ειδικά από την Aννα δεν περίμενα κάτι τέτοιο!
Πετούν έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού πέντε καλλιτέχνες επειδή δεν εμβολιάζονται! Συγκλονίστηκα ως πολίτης και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος όταν έμαθα ότι πέντε ηθοποιοί που αρνούνται να κάνουν το, μη αδειοδοτημένο εμβόλιο, κατά του Covid-19 δέχτηκαν τελεσίδικη και εκβιαστική έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού της κυρίας Αννας Φόνσου. Ηδη, δόθηκαν έγγραφα σε δύο από τους πέντε ηθοποιούς, την κυρία Μαρίνα και τον κύριο Γιώργο Παλαιολόγο, γιατί η διεύθυνση του “Σπιτιού” θεωρεί ότι μπορεί να χειριστεί τους άλλους τρεις και να τους πείσει να κάνουν το εμβόλιο. Οι ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι τους δόθηκε προθεσμία μέχρι σήμερα να κάνουν το εμβόλιο, αλλιώς να αποχωρήσουν από το Σπίτι του Ηθοποιού».

Η κυρία Γαβριήλ διερωτάται αν τελικά είναι το Σπίτι του Ηθοποιού ή το σπίτι της κάθε κυβέρνησης! Οι διαδικτυακοί φίλοι της γνωστής ηθοποιού, κάτω από την ανάρτησή της όχι μόνο στάθηκαν στο πλευρό των ηθοποιών αλλά ξέσπασαν και κατά της Αννας Φόνσου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σιγοντάρει μια τέτοια απόφαση και δεν ορθώνει το ανάστημά της. Ανάμεσα στα βιτριολικά σχόλια στο προφίλ της Γαβριήλ είναι και αυτό της ηθοποιού Τέτας Κωνσταντά, που απορεί με την Αννα Φόνσου, λέγοντας πως δεν ξέρει εάν εκτελεί εντολές ή εάν είναι προσωπική της άποψη, πετώντας και τις σπόντες της, πως η Φόνσου έχει μεγάλη μανία με τον εμβολιασμό και πως αν μπορούσε θα κυνηγούσε τους ηθοποιούς και όλους με μια βελόνα στο χέρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This