Η εξέλιξη της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Στην Μύκονο κόλλησε τον ιό ο γνωστός τραγουδιστής.

Must Read

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ο Νίκος Οικονομόπουλος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό με πνευμονολογικά προβλήματα και δύσπνοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον του στο okmag.gr, ο λαϊκός ερμηνευτής σκόπευε να εμβολιαστεί στις αρχές του φθινοπώρου, λίγο πριν την έναρξη των προγραμματισμένων εμφανίσεων του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Πηγές του cyclades24.gr αναφέρουν πως ο 37χρονος τραγουδιστής κόλλησε τον ιό από την Μύκονο, όπου βρισκόταν πριν λίγες ημέρες για τις διακοπές του.

O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δυσκολία στην αναπνοή και είναι εμπύρετος. Λόγω της κατάστασής του, του χορηγήθηκε χθες θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να παρουσιάζει βελτίωση, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί σήμερα η παροχή οξυγόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This