«Λουκέτο» για επτα ημέρες στο ΥΤΟΝ του Νίκου Βέρτη – Εντοπίστηκαν πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Must Read

Γερή καμπάνα για το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ΥΤΟΝ, του Νίκου Βέρτη, που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη 38, καθώς, κατά την διάρκεια ελέγχου για την τήρηση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, με συνέπεια να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας.

Όπως έγινε γνωστό από το protothema.gr, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, από κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν θαμώνες, που δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 30 άτομα, εκ των οποίων τα πέντε δεν είχαν πιστοποιητικό ή βεβαίωση νόσησης. Ακόμη, το κέντρο επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Ως εκ τούτου, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει και επταήμερο λουκέτο, που θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη μέρα της παράβασης.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This