Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η σχέση με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχει καλυτερεύσει»

«Αυτό το έκανα εν γνώση μου γιατί τα παιδιά μου πρέπει να καταλάβουν ότι η μητέρα τους δεν είναι μια γυναίκα που φοβάται»

Must Read

Ένα χρόνος έχει περάσει σχεδόν που η Άριελ Κωνσταντινίδη αποφάσισε με τον Τάκη Μαργαρίτη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτλα για τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία της και μάλιστα είχε αποκαλύψει πως το διαζύγθιο τους κάθε άλλο παρά βελούδινο δεν ήταν.

Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Είχατε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη σας ότι η σχέση σας με τον πρώην σύζυγό σας ήταν κακή. Πώς είναι σήμερα η επικοινωνία;

Δεν έχει καλυτερεύσει, απλώς τα οικονομικά ζητήματα που είχαν ακολουθήσει τη νομική οδό ξεκαθαρίστηκαν εκτός δικαστηρίου. Αυτό ήταν μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη και αυτός ήταν ο λόγος που αναφερόμουν στις συνεντεύξεις μου γιατί ήθελα να πιεστεί η άλλη πλευρά χωρίς να χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια. Αυτό το έκανα εν γνώση μου γιατί τα παιδιά μου πρέπει να καταλάβουν και να ξέρουν διαβάζοντας τα ενδεχομένως στο μέλλον όταν θα είναι μεγάλα, ότι η μητέρα τους δεν είναι μια γυναίκα που φοβάται ή που θα κάνει τον οποιονδήποτε συμβιβασμό προκειμένου να μην σπάσει αβγά. Όχι… πρέπει να σπάσουν κι αβγά όταν υπάρχει αδικία κι όταν υπάρχει ψέμα. Θέλω να δουν αργότερα ότι υπήρξα μια γυναίκα που μάχεται για το συμφέρον της οικογένειάς της. Όταν έχει υπάρξει αδικία και ψέμα και έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν μπορείς από τον φόβο μην χαλάσει η οικογενειακή ατμόσφαιρα να μην κάνεις τίποτα. Όπως δεν επιτρέπεται πλέον ο συμβιβασμός όταν δεν υπάρχει ο σεβασμός στα επαγγελματικά σου, πόσο μάλλον στο οικογενειακό. Χρειάζεται να αλλάξει ριζικά αυτό το κομμάτι του σεβασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This