Ο Πετρετζίκης αποκάλυψε πόσο… χαζομπαμπάς έγινε και τι κορμάρα διαθέτει

Daddy cool με... φέτες

Must Read

Ερωτευμένος, daddy cool και… φέτες! Ο Ακης Πετρετζίκης διανύει την ομορφότερη φάση στη ζωή του, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, που δημοσιοποίησε ο ίδιος από τις πρώτες διακοπές με τον γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε στις αρχές Ιουλίου.

«Καλό χειμώνα από εμάς.Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι και μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… Πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πετρετζίκης στη λεζάντα ενός «κλικ» που πόσταρε στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος ανφάς, δείχνοντας, μεταξύ άλλων, το εντυπωσιακό six pack του, και την αγαπημένη του προφίλ να τον κοιτάζει με θαυμασμό.

Μπορεί στο παρελθόν ο δημοφιλής σεφ, που μετράει περισσότερους από 1.700.000 followers στο Instagram, να μην έκανε καθόλου posts σχετικά με την προσωπική του ζωή, φαίνεται ωστόσο πως ο ερχομός του γιου του άλλαξε τα δεδομένα.

Είναι ένας πολύ ευτυχισμένος daddy cool και το εκφράζει με όλο του το «είναι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This