Κώστας Κόκλας: «Θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να σε φτύνει στο πρόσωπό» (video)

«Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα»

Must Read

Οι καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί βία είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη αλλά κυρίως τους ηθοποιούς, καθώς πολλά τέτοιου είδους περιστατικά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για ανθρώπους του θεάτρου.

Ο Κώστας Κόκλας μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα που έχει κατακλύσει το χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πώς εκείνος χρειάστηκε να αποχωρήσει από κάποια δουλειά επειδή δεν ανεχόταν το bullying που δεχόταν η δική του γενιά.

«Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς ν κάνεις κάτι. Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου. Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν».

https://vimeo.com/601081548

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This