Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ το εμβόλιο! Δεν κινδυνεύω από καμία λοίμωξη» (video)

«Έχει εξελιχθεί σε πόλεμο ελευθερίας και όχι υγείας».

Must Read

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γρηγόρης Πετράκος έχει εκφράσει την άποψή του σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δηλώνοντας πως είναι αρνητικός στο να το κάνει.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και ούτε θα το κάνω ποτέ. Αυτό είναι κάτι προσωπικό. Ποτέ δεν παρότρυνα κανέναν να το κάνει ή να μην το κάνει. Όταν εγώ είμαι γιατρός και έχω 1.000 ασθενείς, πρέπει να δω έναν έναν το ιστορικό του, να συζητήσω μαζί και του να δω αν πρέπει να κάνει ή όχι το εμβόλιο.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν χρειάζονται το εμβόλιο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος 45 ετών, γυμνάζομαι καθημερινά, έχω να φάω κρέας και ζωικά 10 χρόνια, έχω ένα ανοσοποιητικό πολύ δυνατό. Κάνω τις εξετάσεις μου συχνά, οπότε δεν κινδυνεύω από καμία λοίμωξη, ούτε από αυτή. Σε εμένα ένας γιατρός που έχει συνείδηση δεν θα συνέστηνε να κάνω το εμβόλιο».

«Έχουν βγει πολλά φάρμακα για τον κορωνοϊό, υπάρχουν εμβόλια, στα νοσοκομεία έχουν εμπειρία. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε ακόμα σε συναγερμό», είπε στην συνέχεια.

Αναφορικά με τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για το συγκεκριμένο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, δήλωσε πως: «Ό,τι έχω γράψει 1,5 χρόνο τώρα είναι μόνο αναδημοσίευση και κολάζ επιστημονικών απόψεων που διαβάζω και αφού έχω πάρει έγκριση από φίλους επιστήμονες και γιατρούς που έχω προσωπική σχέση»

«Πηγαίνει με την πλειοψηφία η επιστήμη και η αλήθεια; Τι μας διδάσκει η ιστορία; Ο Γαλιλαίος ήταν ένας όταν έλεγε η γη γυρίζει. Και τη μια γνώμη όταν είναι σοβαρή την εξετάζουμε», αναρωτήθηκε.

Όσον αφορά την χρήση μάσκας ως μετρό πρόληψης για τον ιό υποστήριξε πως «υπάρχουν κοινοί κανόνες που θα τους σεβαστούμε. Η μάσκα μου έχει κάτσει πολύ στραβά από την αρχή. Δεν είναι απλό πράγμα. Να φοράω μάσκα 1, 2 χρόνια και να καλύπτω το πρόσωπό μου; Αυτό το θεωρώ ενάντια στην ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Σέβομαι τον απέναντι μου. Δεν θα κάτσω απέναντι σε κάποιον που φοβάται χωρίς μάσκα. Για αυτό έχω να πάω σούπερ μάρκετ 1,5 χρόνο τώρα».

«Θα έπρεπε να ερωτηθούν οι άνθρωποι. Θέλετε να συνεχίζουμε να σας προστατεύουμε για πολλά χρόνια και να ζούμε έτσι; Ή να πάρουμε το ρίσκο. Πάντα λένε ότι έχουμε δύο κρίσιμες εβδομάδες. Αλλά κράτησε χρόνια. Έχει εξελιχθεί σε πόλεμο ελευθερίας και όχι υγείας».

https://vimeo.com/603789391

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This