Mad Clip: To τραγούδι που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του FY (video)

H αλλαγή στο instagram του και το βίντεο με τα κοσμήματά του!

Must Read

O Mad clip έκανε όνειρα για αυτό που αγαπάει περισσότερο, δηλαδή το τραγούδι.

Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Λίγο καιρό πριν το μοιραίο τροχαίο ο 34χρονος ράπερ είχε ηχογραφήσει ένα τραγούδι, σε αγγλικό στίχο, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κατάφερε να το εξασφαλίσει και το παρουσίασε μαζί με ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο γνωστός ράπερ στην εκπομπή «Special Report».

«Στα αγγλικά, δυστυχώς, αυτή η χώρα δεν είναι έτοιμη για αγγλικό στίχο από Έλληνα κάτοικο. Κατάλαβες; Δεν θα σεβαστεί ο Έλληνας το ξένο ραπ από τον ντόπιο που είναι εδώ πέρα και καλά», είχε πει χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/604664823

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη τόσο στους οικείους του όσο και στους fans του.

Μάλιστα έγινε και μία αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα κάτω από τη φωτογραφία του, όπου αναγράφονται οι προσωπικές του πληροφορίες, υπάρχει πλέον η φράση: «Εις μνήμην».

Πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν την οικογένεια του αδικοχαμένου ράπερ. Ένα από αυτά είναι και τα περιουσιακά τους στοιχεία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» «από το 2017 ήταν περιζήτητος για νυχτερινά μαγαζιά σε Ελλάδα και Κύπρο με αμοιβές από 3 έως 5- 6 χιλιάρικα τη βραδιά.

Πολλές φορές και διπλές εμφανίσεις και είχε μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό. Η πληροφορία η δικιά μου είναι ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Από τον πρώτο έλεγχο που έκανε η οικογένεια στο σπίτι δεν βρέθηκαν μετρητά, οι πληροφορίες όμως που συγκεντρώνουν και από τις καταθέσεις που έχει η αστυνομία στα χέρια της από το τροχαίο μαθαίνοντας τι μπορεί να έχει συμβεί και πως ήταν η ζωή του Mad Clip, προκύπτει ότι μπορεί να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στο περιβάλλον του.

Σε ανθρώπους που ήταν κοντινά του πρόσωπα και αυτά τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί.

Ένα άλλο μυστήριο αφορά τα πολύ ακριβά χρυσαφικά του»

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο παππούς του Mad Clip: «Από τη σορό έλειπε το κινητό και ο σταυρός του αξίας 10.000 ευρώ» (video)

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «βρέθηκαν κοσμήματα στο σπίτι, όσα βρήκε ο πατέρας στην πρώτη του επίσκεψη. Τα έχει βάλει σε μια τσάντα και τα έχει δώσει στην μητέρα. Βρέθηκε και το ρολόι και έχει κατατεθεί σε μια θυρίδα.

Το κρίσιμο στοιχείο είναι αν υπάρχει θυρίδα με χρυσό. Υπάρχουν καταθέσεις από το περιβάλλον του που λένε ότι του άρεσε ο χρυσός και επένδυε σε χρυσό.

Θα κοιτάξουν στις τράπεζες αν υπάρχει κάποια θυρίδα και όταν δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Η οικογένεια εμφανίζεται σίγουρη ότι υπάρχουν χρήματα που έχουν δοθεί σε άτομα από το περιβάλλον.

Το κρίσιμο ακόμη είναι η συμμετοχή του σε εταιρείες, διότι είχε ανοίξει καταστήματα και σχεδίαζε το άνοιγμα ακόμη 5 καταστημάτων μέσα στο 2022. Όλα αυτά είναι μια μεγάλη περιουσία».

https://vimeo.com/604609916

Ένας από τους πιο στενούς φίλους του Mad Clip είναι ο FY. Ο νεαρός raper από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στον χαμό του επιστήθιου φίλου του αποκαλύπτοντας πως ο 34χρονος ράπερ είχε σκοπό να πουλήσει το αυτοκίνητο, το οποίο του στέρησε την ζωή.

«Για μένα και για πολύ κόσμο που τον ξέραμε ήταν πραγματικά είδωλο. Ήμασταν οικογένεια. Για μένα ήταν ο μεγάλος μου αδερφός, δεν υπάρχει. Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, δεν υπάρχει… Τον γνώρισα σε ένα studio στη Θεσσαλονίκη το 2017. Θαύμαζα τη διπλωματικότητα και τη δίψα του για δουλειά. Το πόσο έξυπνος ήταν. Ήθελε πάντα να ανεβαίνει, ήταν τελειομανής. Ανατρίχιασα γιατί έκανα το γκράφιτι στη μνήμη του. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ένιωθα πως κάποια στιγμή θα περάσει και θα το δω.

Το κακό ήταν πως ήθελε να πουλήσει το αμάξι του. Το είχε βάλει στο γκαράζ και έλεγε πως δεν ήθελε να του βάλει άλλα χιλιόμετρα. Έτρεχε αλλά ήταν στιβαρό τιμόνι. Δεν ήταν όποιος να ναι. Ήξερε τι έκανε. Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί έχω υπάρξει συνοδηγός του. Έχω ορκιστεί στη μνήμη του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανατρέξω. Όταν είσαι μέσα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, από τον θόρυβο που θα κάνει μόλις το ανοίξεις, θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δείτε επίσης: Το ηχητικό μήνυμα του Mad Clip που αποκαλύπτει το πρόβλημα που είχε το αυτοκίνητό του: «Θα φύγουμε σε καμιά στροφή» (video)

Τελευταία φορά τον είδα δυο ώρες πριν το δυστύχημα. Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν. Ακόμη δεν το πιστεύω. Ακούω τα ηχητικά. Αφού έφυγα από τον Ευαγγελισμό τον πήρα τηλέφωνο. Πήγα στο σημείο του τροχαίου, τον βγάλανε, ακολουθήσαμε το ασθενοφόρο και μας το ανακοίνωσαν εκεί. Μου λείπει φουλ. Νόμιζα πως θα συνειδητοποιήσω στην κηδεία του, αλλά ακόμη δεν… Τον είδα μέσα στη γη και ακόμη δεν το πιστεύω», είπε συγκινημένος.

https://vimeo.com/604658989

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This